ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Άντρεα Κυριάκου στο must Ιουνίου

Είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του γάμου της με τον Γιώργο Μερκή, έχει όμως τόσα περισσότερα να πει. Από τη σύντομη επιστροφή της στην τηλεόραση, στο blog της και φυσικά το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, η Άντρεα Κυριάκου μιλά για όλα τα νέα κεφάλαια της ζωής της και το «τι θα γίνει μετά;»

Κωδικός Κύπρος
Φέτος, και για πρώτη φορά, το νησί μας φιγουράρει στην ετήσια λίστα της New York Times με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς του 2017, με τη φωτογραφία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου να συνοδεύει το άρθρο. Αυτό το καλοκαίρι ποντάρουμε στην Κύπρο όχι μόνο σαν επέκταση του άρθρου της αμερικανικής εφημερίδας, αλλά επειδή πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Κάννες: 70 χρόνια τόλμης και γοητείας
H Monica Bellucci, οικοδέσποινα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον συμπαρουσιαστή της, κωμικό, Alex Lutz υπό το άγρυπνο βλέμμα του Pedro Almodovar κηρύττοντας μ’ αυτό τον τρόπο τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της γιορτής του κινηματογράφου. 

Pop Culture: Σ’ έναν υπέροχο, πολύχρωμο κόσμο
H Kim Kardashian μάς δείχνει τις τάσεις, o Christian Grey (ας πούμε) τις στάσεις, οι celebrities τι να ψηφίσουμε (αν ήμασταν Αμερικανοί) και τα media τι είναι in και τι είναι out. Από άποψη πώς πάμε; 

Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας πρίγκιπας σε δύσκολους καιρούς
Η παρουσίαση του τέταρτου MTN Madwalk μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήρθε στο νησί μας και δεν χάσαμε καιρό για να τον ρωτήσουμε για όλα όσα μας ενδιαφέρουν γι’ αυτόν και τη ζωή του. 

H τέχνη είναι της μόδας
Δημιουργίες των σχεδιαστών βασισμένες σε γλυπτά και εκθέσεις που παρουσιάζουν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από τον χώρο της μόδας. Ζούμε μια εποχή μου οι δύο τέχνες αλληλοσυνδέονται αρμονικά. 

Dynasty 2017Η σαπουνόπερα που θέλεις στη ζωή σου
Είκοσι οκτώ χρόνια μετά το τέλος της original σειράς, το «Dynasty» ξεκινά ξανά από την αρχή, ανανεωμένο και έτοιμο να σαρώσει. 

Play more
Tο Ace Playmore, το πρώτο κυπριακό brand, έκανε δυναμική εμφάνιση στις παραλίες αρχικά με τις χειροποίητες ρακέτες και συνεχίζει προσθέτοντας περισσότερα στη συλλογή του. Εμείς θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για το buzz που υπάρχει γύρω από το όνομά του.

+

Το σεξ το καλοκαίρι είναι αλλιώς
Αισθάνεσαι πιο χαλαρή. Αφήνεσαι πιο εύκολα, δίνεσαι ολοκληρωτικά, παραδίνεσαι λες και δεν υπάρχει αύριο και κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Δεν φταις εσύ, το καλοκαίρι φταίει! 

Hot bodies
Όταν η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο, τότε η δροσιά του νερού είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Μοναδικό μας αξεσουάρ, το μαγιό μας. Ολόσωμο, μπικίνι, με έναν ώμο, διαφάνειες ή cutouts… η μόδα φέτος δεν επιβάλλει κανόνες.

+

Ομορφιά: Απόλαυσε τον ήλιο με προστασία

+

Πρόσωπα, χώροι, τάσεις και όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις αυτόν τον Ιούνιο (και όχι μόνο). 

 

Στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση