ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Αντρεα Κυριάκου αποκαλύπτει την μεγαλύτερή της φοβία

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου η Άντρεα Κυριάκου κατάφερε να μας συγκινήσει μέσα από μια της ανάρτηση, καθώς αναφερόμενη στην κατάσταση υγείας του μικρού Αντώνη που συγκλόνισε το νησί μας, αποκάλυψε την μεγαλύτερη φοβία της.

"Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που σε κοιτώ φέρνω στη σκέψη μου ένα άλλο γλυκό προσωπάκι που δίνει μια μεγάλη μάχη και παράλληλα μαθήματα ζωής σε όλους μας. Είμαι σίγουρη πως κανένας γονιός δεν θέλει να φανταστεί έστω και για μια στιγμή πως το μέλλον του μωρου του είναι αβέβαιο... Η σκέψη και μόνο σε τρομοκρατεί. Για αυτόν τον άγγελο που δε χάνει το χαμόγελο του και αυτούς του γονείς που δεν κοιτάνε το μωρό τους ξέγνοιαστοι... ας συμβάλουμε όλοι...", έγραψε η Άντρεα και δημοσίευσε μια εικόνα της στην οποία την βλέπουμε να έχει στην αγκαλιά της τον μικρό Λαμπρινό.

 

Να θυμήσουμε πως ο 22 μηνών Αντώνης διαγνώστηκε στον πέμπτο μήνα της ζωής του με την ασθένεια Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1, μια σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο, όπως περιγράφεται στην σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για να γνωστοποιήσει το πρόβλημα και την ανάγκη. Το παιδάκι πρέπει να υποβληθεί σε συγκεκριμένη θεραπεία, η οποία μπορεί να καταπολεμήσει πλήρως την ασθένειά του, ωστόσο το κόστος είναι πολύ μεγάλο και η οικογένειά του ζητά την βοήθεια του καθενός από εμάς. Όπως αναφέρεται στην γραπτή έκκληση μέσω της σελίδας, «πρόκειται για τη γονιδιακή θεραπεία ZOLGENSMA, ύψους 2 εκ. ευρώ, που δεν αντιμετωπίζει απλά τη νόσο, αλλά προοδευτικά τη θεραπεύει. Απευθύνεται στα παιδιά με Νωτιαία Μυική Ατροφία ηλικίας μέχρι 2 ετών και ο Αντώνης είναι υποψήφιος για να την λάβει μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που γίνεται 2 χρονών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η Κύπρος μια αγκαλιά για τον μικρό Αντώνη

Αξίζει να πούμε πως στο PayPal έχει δημιουργηθεί η ειδική σελίδα μέσω της οποίας όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει «Για τον Αντώνη, με Αγάπη». Λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 20/08, το ποσό ανήλθε στις 108,160,11 Ευρώ, ενώ σήμερα το πρωί (21/8) δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του κράτους να καλύψει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα για την θεραπεία του μικρού.

 

Ο μικρός Αντώνης και η οικογένειά του στους οποίους αναφέρεται η Άντρεα μέσα από την ανάρτησή της

 

Με πληροφορίες από 24news

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X