ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Άννα Φάκα στο MTN Must fashion

Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τη διαφορά ότι ο θεσμός μετεξελίχθηκε στοχεύοντας στην πιο ολοκληρωμένη εμπειρία των παρευρισκομένων ως προς την εκδήλωση αλλά και την πιο δυναμική στήριξη της αγοράς. Φέτος, γιορτάζουμε τη μόδα στην Κύπρο με το MTN Must Fashion αφού Μάιος καθιερώθηκε από το περιοδικό must ως ο μήνας μόδας στην Κύπρο μέσα από τον θεσμό του MADWALK.

Δύο μήνες πρν από το μεγάλο event και ήρθε η στιγμή να συνεχίσουμε αποκαλύψεις. Η Άννα Φάκα θα λάβει μέρος στο ΜΤΝ Must Fashion για ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας μας την νέα της συλλογή. 

H Άννα Φάκα είναι μια σχεδιάστρια που αγαπάει την γυναίκα και δημιουργεί συλλογές που στηρίζονται σε μια ρομαντική εκδοχή τους με την θηλυκότητα να είναι βασικό στοιχείο. Η ίδια αν και είχε σπουδάσει λογιστική την κέρδισε το σχέδιο μόδας. Η πρώτη της επαφή με την Κυπριακή αγορά έγινε όταν πήρε μερικά δικά της κομμάτια σε μια μπουτίκ στη Λευκωσία. Όταν αυτά πουλήθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα, κατάλαβε πως η μόδα τη γεμίζει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Η Άννα Φάκα είναι η σχεδιάστρια που έκανε τα λάστιχα τάση πριν μερικά χρόνια και μέχρι σήμερα συνεχίζει να ξεχωρίζει με τις ευφάνταστες, λαμπερές δημιουργίες της.

MTN Must Fashion: Στάληκαν οι προσκλήσεις στους σχεδιαστές 

Οι NatarGeorgiou στο MTN Must Fashion

H Ζώη Σοφοκλέους στο ΜΤΝ Must Fashion

Ο Αντρέας Ζαννετίδης στο MTN Must fashion

 Η Μαριάννα Δαμιανού στο MTN Must Fashion

 Οι AlexanderCara στο ΜΤΝ Must fashion

 Η Λουκία Κυριάκου στο ΜΤΝ Must fashion

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X