ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα για τον νεκρό σύζυγό της

Δέσποινα Άσπρου

Η Βικτώρια Καρύδα απείχε από τα social media για αρκετό διάστημα μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, προσπαθώντας να μείνει μακριά από οτιδήποτε την επηρεάζει.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, τέσσερις περίπου μήνες μετά το τραγικό συμβάν, συνειδητοποίησε μάλλον πως τίποτα δεν πρόκειται να φέρει πίσω τον άντρα της ζωής της, οπότε η ίδια πήρε την απόφαση να επανέλθει σιγά-σιγά στην καθημερινότητά της. Και κάπως έτσι, το μοντέλο επέστρεψε στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στο Instagram λίγους μήνες μετά την δολοφονία του συζύγου της 

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, η Βικτώρια Καρύδα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χαμό του συζύγου της.
Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγο της και έγραψε χαρακτηριστικά "ο άγγελός μου". Εντομεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από ένα εικόνισμα και είχε γράψει: «Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου. Και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου. Στα χρόνια τα παλιά, Να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκειά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νοιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρύσω τη ζωή ξανά μ΄ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. ν΄ αφήσω κάθ΄ ελπίδα! Aμήν…».

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X