ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Αγγελική Νικολούλη έγινε playmobil

H δημοφιλέστερη αυτή την περίοδο εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Πάρις Δημητριάδης

Για δεκαετίες ολόκληρες, η Αγγελική Νικολούλη γράφει ιστορία υπηρετώντας το αστυνομικό ρεπορτάζ ως η πιο ατρόμητη και δεινή ερευνήτρια δημοσιογράφος που υπήρξε κατορθώνοντας να βοηθήσει στην εξιχνίαση μεγάλων και σοκαριστικών εγκλημάτων.

Αν και φυσικά δεν απουσιάζουν οι επικριτικές φωνές εναντίον της, μετά από τόσα πολλά χρόνια το άστρο της Νικολούλη όχι μόνο δεν ξεθωριάζει αλλά αντιθέτως οι εκπομπές της συγκεντρώνουν τεράστια νούμερα, αφού ειδικά με την υπόθεση της Πάτρας το «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να «σπάσει» όλα τα κοντέρ στην τηλεθέαση, συγκεντρώνοντας το πρωτοφανές 61,3% ποσοστό στο δυναμικό κιόλας κοινό.

Με τη φρίκη της Πάτρας, η Νικολούλη έχει γίνει κυριολεκτικά το θέμα των ημερών και αυτό το αξιοποίησε δεόντως ο υπερταλαντούχος Youtuber ΜrDinoTV φτιάχνοντας το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο, όπου η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας και δημοσιογράφου δημοσιεύεται σε… playmobil edition.

Δείτε το:

Η φανταστική σελίδα του MrDinoTV στο YouTube έχει στο μεταξύ δημοσιεύσει και αρκετές άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές σε playmobil editions όπως οι γνωστές σειρές «Kωνσταντίνου και Ελένης», το «Ευτυχισμένοι Μαζί», το «Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς» και το «Παρά 5».

Playmobil έχουν γίνει ακόμη και συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision και αποσπάσματα από ριάλιτι shows όπως το Survivor!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση