ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Hope For Children: Δριμύ κατηγορώ για το Cyprus Fashion Days

Εναντίον των διοργανωτών του Cyprus Fashion Days τέθηκε πρόσφατα ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Hope For Children, προκαλώντας αναστάτωση στον χώρο της μόδας με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσω της ανακοίνωσής του.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η εταιρεία Yell It! Fashion είχε προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του Cyprus Fashion Days (CFD), γνωστό και ως Elite Fashion Shows, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2012, επιλέγοντας το "Hope For Children" ως τον δικαιούχο οργανισμό στον οποίον θα προσφερόταν μέρος από τα έσοδα των εκδηλώσεων.

Μάλιστα είχαν συνάψει σχετική συμφωνία τον Ιούλιο του 2012 στην οποία είχε διασφαλιστεί το ποσό των €1000 μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης Fashion Days και το ποσό των  €5 από κάθε εισιτήριο για το after party.

Οι διοργανωτές όμως δεν παραχώρησαν ποτέ οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον οργανισμό κάτι που τον αναγκάζει να επωμιστεί το κόστος πιθανής έναρξης νομικών διαδικασιών εναντίον της Yell It! Fashion.

Η ανακοίνωση τονίζει επίσης πως ο οργανισμός εκπλήρωσε όλες τις δεσμεύσεις εξασφαλίζοντας τους  χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι βοήθησαν με την δημοσίευση και διαφήμιση του event με στόχο τη συνεισφορά του κοινού στο έργο του HFC.

«Θα θέλαμε να καταδικάσουμε αυτήν την ενέργεια και παραπλάνηση εκ μέρους του Cyprus Fashion Days, με την ελπίδα ότι δεν θα παγιδεύσει άλλες οργανώσεις στο όνομα της φιλανθρωπίας και κοινωνικής ευθύνης», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση