ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Happy Bday Ελένη Μενεγάκη! Τo throwback στις αρχές της καριέρας της

Δέσποινα Άσπρου

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα (29 Οκτωβρίου) γιορτάζει τα 50α γενέθλιά της και αποδεικνύει πως μπορεί να μπήκε επίσημα πλέον στην 5η δεκαετία της ζωής της, αλλά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής και όχι μόνο showbiz. 

Διανύοντας μια από τις πιο ολοκληρωμένες φάσεις της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, η γνωστή παρουσιάστρια μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων με κάθε της εμφάνιση ενώ το κοινό επιμένει να τη λατρεύει ακόμα και αν έχουν περάσει περισσότερα από 28 χρόνια- από την μέρα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 

Και κάπου εδώ αξίζει να παραδεχτούμε ότι η Ελένη Μενεγάκη, αν εξαιρέσουμε τις αλλαγές στα μαλλιά και στα "στιλιστικά της ρούχα" δεν έχει αλλάξει και πολύ! Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη ξεκίνησε την καριέρα της το 1991 - 1992 με το «Πρωινό Κοκτέιλ» και τότε την γνωρίσαμε με φυσικό κοντό σκούρο μαλλί. 

Στη συνέχεια, εμφανιζόταν στο «Mega Banca» 1992 - 1994, όπου ο παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου έλεγε «και τώρα να υποδεχτούμε την Ελενίτσα που θα γυρίσει τον τροχό» με ρούχα εποχής. Ταγέρ, κοντό μαλλί και χαμηλοτάκουνα παπούτσια. Η συνέχεια γνωστή. Η Ελένη με την πάροδο των χρόνων μετατράπηκε στην "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης.  

Με αφορμή τα 50α της γενέθλια, εμείς κάναμε ένα throwback και θυμηθήκαμε πώς ήταν η Ελένη όταν ξεκίνησε την καριέρα της.  

Βλέποντας πάντως το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ξεκάθαρο πως η Ελένη είχε το αστέρι από τότε! Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια να μεγάλωσε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η Ελένη κατέρριψε τον μύθο που θέλει τις γυναίκες να χάνουν την γοητεία τους με την πάροδο του χρόνου. 

Δες μερικές φωτογραφίες και βίντεο της Ελένης από το παρελθόν: 

 

 Αφιέρωμα που ετοίμασε η εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" στο παρελθόν για 24 Χρόνια καριέρας της Ελένης Μενεγάκη

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X