ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

H Ζέτα Μακρυπούλια στο must Απριλίου

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μιλά συχνά, αλλά όταν επιλέξει να το κάνει είναι χειμαρρώδης. Έτσι, λοιπόν, μιλά πρώτη φορά για το τέλος της εκπομπής της στον ΑΝΤ1, τον έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τι την συνδέει με την Κύπρο και τι σχέδια κάνει για το μέλλον.

ΜΤΝ Must Fashion
Το απόλυτο fashion event της χρονιάς αλλάζει, εξελίσσεται και αναβαθμίζεται. Λίγο πριν το MTN Must Fashion, παρουσιάζουμε τους σχεδιαστές και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη γιορτή της μόδας στην Κύπρο.

Vintage story - Η τραγική ιστορία της Αικατερίνης Κορνάρο
Καμία, ίσως, άλλη βασίλισσα της Κύπρου δεν αγαπήθηκε -και τραγουδήθηκε- όσο η Αικατερίνη Κορνάρο, μια πανέμορφη και ευφυής νεαρή Βενετσιάνα αριστοκράτισσα, που βρέθηκε, όχι από δική της επιλογή, στην Κύπρο της Φραγκοκρατίας, όμως έκανε το νησί μας δεύτερο σπίτι της, το αγάπησε σαν το πρώτο της και το αποχαιρέτησε κλαίγοντας σαν να ‘ταν το τελευταίο της.

Au Revoir Hubert de Givenchy
Ένας μεγάλος κύκλος της μόδας κλείνει αφού ο Hubert De Givenchy «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών και η μόδα αποχαιρετά μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του χώρου και της υψηλής ραπτικής.

Στον φανταστικό κόσμο της Wakanda
Κοινό και κριτικοί υποστηρίζουν πως το ''Black Panther'' είναι η καλύτερη ταινία στο είδος της. Δέκα χρόνια από την πρώτη της ταινία, η Μarvel Cinematic Universe παρουσιάζει έναν διαφορετικό υπερήρωα και αποκτά, έστω και καθυστερημένα, τη δική της Gotham City. Φέτος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Wakanda. 

Από την Κύπρο, πάμε παντού!
Οι αεροπορικές, πλέον, από τη Λάρνακα και την Πάφο πάνε όπου φανταστείς. Μαζέψαμε μια λίστα με προορισμούς όπου μπορείς να πας απευθείας από Κύπρο. Αλήθεια, πού θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 

Filep Motwary is the messenger of fashion
Γνωρίζει τη μόδα -την ιστορία της, το παρόν και ίσως και το μέλλον της- όσο λίγοι. Τη σπούδασε κι όχι μόνο τη ζει και τη δημιουργεί, αλλά και τη μοιράζεται και τη μεταδίδει, μέσα από τις πολλές του ιδιότητες -είναι σχεδιαστής, φωτογράφος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, επιμελητής εκθέσεων, βιβλίων και ταινιών. 

Once upon a time in Hollywood
Ένας από τους πιο σοκαριστικούς φόνους όλων των εποχών, της ηθοποιού Sharon Tate από τον Charles Manson, ζωντανεύει ξανά χάρη στον Quentin Tarantino. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 50χρονα του θανάτου της, με ένα καστ που θα συζητηθεί

Κωνσταντίνος Αρτσίτας – Μαρίνα Χαραλάμπους
Το δίδυμο του ''The Breakfast Show'' ήρθε για να μείνει! Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και η Μαρίνα Χαραλάμπους κερνάνε πρωινό στον Deejay 93.5 και το κάνουν με επιτυχία αφού είναι πρώτοι σε ακροαματικότητα στους σταθμούς ξένης μουσικής.

+

Fashion weeks - Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018 
Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Εμείς βρήκαμε για εσάς αυτά που ξεχώρισαν στις συλλογές των σχεδιαστών, τα highlights, το backstage gossip και τις καλύτερες street style εμφανίσεις. 

+

Multiple choice
Θέλετε να νιώθετε πάντα υπέροχες χωρίς υπερπροσπάθεια; Το κραγιόν είναι το αξεσουάρ ομορφιάς που θα σάς βοηθήσει να το πετύχετε και δεν θα σάς απογοητεύσει, όποια απόχρωση και να επιλέξετε.

+

Renew your face
Χρόνο με τον χρόνο, οι ρυτίδες της επιδερμίδας αυξάνονται με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του και η νεανική λάμψη σιγά-σιγά να μετατρέπεται σε θαμπάδα και κουρασμένη όψη. Επενδύστε σε προϊόντα ιδανικά για την επιδερμίδα σας για να ανακτήσετε τη νεανικότητα και τη χαμένη λάμψη. 

+

Όλα τα hot πρόσωπα, οι must visit νέοι χώροι, όλοι οι... fashion και beauty κανόνες της Άνοιξης και όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον μήνα που μπαίνει. 

Στο must Απριλίου που κυκλοφορεί Πέμπτη 5 Απριλίου σε όλα τα περίπτερα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση