ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Χριστιάνα Αριστοτέλους στο νέο τεύχος του must

Είναι μια παρουσία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές του κόσμου κι αυτό φαίνεται από την επιτυχημένη της πορεία. Είναι έξω καρδιά, ακομπλεξάριστη, εκπέμπει ένα ασύγκριτο star quality ενώ ταυτόχρονα είναι προσγειωμένη και συνειδητοποιημένη όσο λίγες. Αυτή είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους!

2018: The good, the bad & the ugly
Γεγονότα που μας ενθουσίασαν, μας συγκίνησαν, μας εξόργισαν, όλα μέσα σ’ έναν μόλις χρόνο. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μισή σόουμπιζ παντρεύτηκε, η άλλη μισή γέννησε, η μουσική ήταν παντού από την αρχή μέχρι το τέλος, είδαμε σειρές και ταινίες και όλα επισκιάστηκαν από τον μαύρο καπνό των πυρκαγιών σε Αττική και Καλιφόρνια. Αυτά περιγράφουν το 2018 πολύ περιληπτικά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ακριβώς τι έγινε τη χρονιά που φεύγει. Εσύ τι θυμάσαι; 

Στέλιος Κουδουνάρης: Ηe’s rocking a fashion decade
Γιορτάζει μια δεκαετία στον κόσμο της μόδας, έχει όραμα για μια διαχρονική γυναίκα που δεν καλουπώνεται σε κανόνες κι όλο αυτό το αποτυπώνει στις δημιουργίες του. Φέτος ο Στέλιος Κουδουνάρηςξεδίπλωσε κι άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του, που η αλήθεια είναι μας ενθουσίασαν. 

Something new
Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ψάχνουμε όλοι μαζί για δώρα. Φέτος στο gift list μας βάζουμε δημιουργίες Κυπρίων, αφενός γιατί το αξίζουν και αφετέρου γιατί είναι ωραίο να στηρίζουμε τη νέα γενιά. 

Χρίστια Χαραλάμπους: Point Blanc
Μία από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες της νέας γενιάς, ξεδιπλώνεται σε μια συζήτηση αυστηρά για μόδα, με όλο τον μινιμαλισμό που τη διακατέχει.

Glam on a budget
6 κορίτσια της διπλανής πόρτας μεταμορφώνονται και δείχνουν πώς να λάμψετε τις γιορτές. 

The Breakfast Lovers
Η Δήμητρα Πέτρου και η Σταύρη Καουράνη δημιούργησαν ένα blog που, αν το επισκεφτείς μια φορά, τότε σίγουρα θα το ξανακάνεις. Aν είσαι λάτρης του πρωινού, της υγιεινής διατροφής και της καλαισθησία, το The Breakfast Lovers θα γίνει το αγαπημένο σου. 

Spanish lessons
Από τις ισπανόφωνες τηλενουβέλες των ’90s και early ’00s, στην τωρινή ισπανική φρενίτιδα του Netflix με σειρές «διαμάντια» που ήταν αρκετά προκειμένου να μάθουμε τις βασικές λέξεις-κλειδιά: «Muchachos», «Ηermano», «Casa», «Patrón», «Por supuesto», «Te quiero mucho» και πολλές άλλες που, μεταξύ μας, δεν λέγονται με τίποτα. 

Party chic
Διαφάνειες, glitters, παγιέτες, δαντέλα, κόκκινο και μπλε χρώμα συνδυάζονται για τα πιο εντυπωσιακά party look και χαρίζουν ένταση και λάμψη στις βραδινές μας εμφανίσεις. Ό,τι δηλαδή προστάζει η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου. 

Τrending now
Αποχαιρετάμε το 2018 με τις τάσεις που πρέπει να φορέσουμε, τα απόλυτα αξεσουάρ και το βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουμε, αν θέλουμε να είμαστε γνώστες της μόδας. 

Feel Festive
Mεθυστικά αρώματα, σκιές, μάσκαρα και κραγιόν για festive looks! 

Midnight Wish
Αυτήν την εορταστική περίοδο, ο Peter Philips, Creative and Image Director του μακιγιάζ Dior, πραγματοποιεί την επιθυμία κάθε γυναίκας, κάνοντάς τη μοναδικά όμορφη και χαρίζοντάς της τη δυνατότητα να παρουσιάσει έναν νέο εαυτό, όποτε εκείνη το θελήσει. H Svetlana Ιακώβου, make up artist του οίκου Dior, φρόντισε να δημιουργήσει για εμάς το look αυτό. 

Sparkle Me
Αυτές τις γιορτές χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές ανεπανάληπτης ομορφιάς. Απολαύστε μία πολυτελή εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας σας καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου, δημιουργήστε εντυπωσιακό μακιγιάζ με ξεχωριστές πινελιές και επιλέξτε το άρωμα που με τις νότες του θα εντυπωσιάσετε σε κάθε σας πέρασμα.

Τα πιο hot νέα πρόσωπα, οι νέοι χώροι που πρέπει να επισκεφτείς και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X