ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Χαριτίνη Ηλιάδου στο must Απριλίου

Το κορίτσι από τα Γιάννενα που ήρθε στην Κύπρο για σπουδές, αγάπησε το νησί μας και το έκανε δεύτερο σπίτι της. Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι hot, κι αυτό το αποδεικνύουν οι 20 χιλιάδες ακόλουθοί της στο Instagram.

#mtnmadwalk17
Φέτος, το τέταρτο MTN Madwalk αλλάζει «εμφάνιση», μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο, με ένα πιο industrial ύφος, όπου για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν 8 Κύπριοι σχεδιαστές εκ των οποίων οι 4 λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στον θεσμό. Ποιοι είναι οι 8 σχεδιαστές;

H αυτοκρατορία της Rihanna
Βραβευμένη από το Χάρβαρντ, με περισσότερα hits από τον Michael Jackson και τον Elvis Presley, η Rihanna έχει μια συνεχώς ανοδική πορεία και είναι πλέον φανερό πως τίποτα δεν τη σταματά. 

Μόδα είναι και Γυρίζει
Η μόδα προχωρά κάνοντας βουτιές στο παρελθόν. Oι πιο hot τάσεις της σεζόν στηρίζονται στη δεκαετία του ’80 κι αυτό είναι σίγουρα ενδιαφέρον και πάρα πολύ challenging.

Good or Bad Influence? 
Στην digital εποχή που ζούμε, κυριαρχούν αυτοί που έχουν βασικό ρόλο στον digital κόσμο. Αυτοί είναι οι influencers. Πόσο μας επηρεάζουν και πόσο πρέπει να μας επηρεάζουν; Πού είναι η λεπτή γραμμή που χωρίζει το πραγματικό από το -καλοφτιαγμένο- εικονικό; Ο πόλεμος της μόδας άρχισε…

The Gigi factor
Είναι ένα από τα top μοντέλα της γενιάς μας, και είναι μόλις 21 χρονών. Εσύ πόσο καλά ξέρεις την Gigi Hadid; 

2017, η χρονιά του comeback
Ποιες ταινίες επιστρέφουν στις μεγάλες οθόνες;

Fashion Weeks - Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017 - 2018
Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι υποδέχθηκαν την ελίτ της μόδας αλλά και τα fashion girls που γι’ άλλη μια φορά έδειξαν το στυλ και την επιρροή τους. To backstage gossip, τα highlights, το ντεμπούτο νέων σχεδιαστών και όλες τις αλλαγές που θα ζήσουμε αλλά και θα φορέσουμε το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-18’. 

Feud: Bette and Joan
Μία από τις διασημότερες κόντρες όλων των εποχών ζωντανεύει στην πιο απολαυστική σειρά της χρονιάς. Τι έκανε τη διαμάχη της Bette Davis και της Joan Crawford τόσο λαχταριστά φαρμακερή; Αυτό μας δείχνει το «Feud».



Fresh Start
40 σελίδες shopping με τα best of της αγοράς

+
Blooming Blow 
Φορέματα, παντελόνια και πουκάμισα γεμάτα λουλούδια και χρώμα αποπνέουν έναν αέρα αθωότητας και ρομαντισμού που καθρεφτίζεται στη διάθεσή μας.


Ομορφιά
Λάμψη με τα καλύτερα highlighters και πώς να τα εφαρμόσετε. 

+

Bold lips. Yes please!
Τα μακιγιάζ της σεζόν επιβάλλει έντονο χρώμα σε χείλη που λάμπουν. Επιλέξτε το κραγιόν εκείνο που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση τη διάθεσή σας. 

+

Τα πιο hot πρόσωπα που πρέπει να ξέρεις, οι καλύτερες σειρές, ολοκαίνουργια hotspots και όλες οι τάσεις για τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης. 

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, στο must Απριλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση