ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H συγκινητική εξομολόγηση της Sandra Bullock για τα παιδιά της

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Sandra Bullock στην εκπομπή Today όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύο παιδιά που υιοθέτησε, τον 8χρονο Louis και την 5μιση ετών Laila.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στα δυο της παιδιά, λέγοντας πως ο σπουδαιότερος ρόλος για την ίδια είναι το να είναι μητέρα.

''Επιτέλους το κατάλαβα. Αυτό ήταν που έπρεπε να κάνω όταν θα μεγάλωνα. Όχι το να είμαι ηθοποιός. Αλλά το να είμαι μητέρα'', δήλωσε.
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως όσο πλησίαζε τα 40, η προοπτική του να γίνει μητέρα φάνταζε απίθανη, όμως ο τυφώνας Κατρίνα της προκάλεσε ένα περίεργο συναίσθημα. ''Κάτι μου είπε ότι το παιδί μου ήταν εκεί''.

H Sandra Bullock ξεκίνησε τη διαδικασία υιοθεσίας το 2006 με τον τότε σύζυγό της Jesse James για να αποκτήσουν τον μικρό Louis που ήταν μόλις 3 μηνών. Όταν το ζευγάρι χώρισε, η ηθοποιός ολοκλήρωσε την υιοθεσία ως μονογονεϊκή οικογένεια.

''Τον κοίταξα και είπα: "Εδώ είσαι λοιπόν. Είναι σαν... σαν να ήταν πάντα εκεί" είπε όταν είδε για πρώτη φορά τον Λούις. ''Είναι σαν να ταίριαζε ακριβώς στην αγκαλιά μου. Με κοίταξε στα μάτια και ήταν απλά... φρόνιμο. Το παιδί μου ήταν φρόνιμο''.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ο γιος της ήταν αυτός που την παρακίνησε να υιοθετήσει ένα δεύτερο παιδί, αφού ήταν κάτι που ζητούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS