ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Στέλλα Χαραλαμπίδου στο must Οκτωβρίου

Δίπλα από έναν πολύ επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια επιτυχημένη γυναίκα. Η Στέλλα Χαραλαμπίδου είναι η απόδειξη ότι ο ρόλος της WAG δεν είναι διακοσμητικός, καθώς η ίδια είναι αυτοδημιούργητη, πτυχιούχος Μαθηματικών και μητέρα που τα προλαβαίνει όλα. Μία σύγχρονη γυναίκα που κάνει όνειρα για το μέλλον, είναι έτοιμη γι’ ακόμη ένα παιδί, ενώ δεν μετανιώνει καθόλου που έμεινε στην Κύπρο και εξηγεί το γιατί.

€100 Make Over
H ανάγκη μας να δημιουργούμε άψογα σύνολα με value for money κομμάτια μας ώθησε να κάνουμε ένα ενδιαφέρον make over, αποδεικνύοντας πως τα high street καταστήματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους μεγάλους οίκους κι εμείς τίποτα να ζηλέψουμε από τα αγαπημένα μας fashion girls, που πρωτοστατούν στα Fashion Weeks. Κάναμε make over σε οχτώ κορίτσια που φοιτούν σε κυπριακά πανεπιστήμια, αποδεικνύοντας πως μπορούμε πολύ οικονομικά να είμαστε οι πιο καλοντυμένες.

Hugh Hefner - Ο αιώνιος playboy
Μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που, φεύγοντας από τη ζωή, άφησε πίσω τη δική της ιστορία. Ο Hugh Hefner ίδρυσε ένα από τα διασημότερα αντρικά περιοδικά του κόσμου, το Playboy, και όλη την επιχείρηση που το συνοδεύει, γι’ αυτό και αξίζει τη θέση του στην ιστορία. 

Steve Milatos - Hot boy in town
Μπορεί στην Κύπρο να έγινε πρόσφατα γνωστός, όμως ο Steve Milatos έχει διανύσει πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας, ενώ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην Ευρώπη.

Dior - 70 χρόνια ''New Look''
Φέτος η υψηλή ραπτική και ο κόσμος της μόδας γιορτάζουν δυο σημαντικά γεγονότα: τα 110 χρόνια της γέννησης του Christian Dior, του ανθρώπου που άλλαξε ριζικά τη μοδά μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και τα 70 χρόνια από την ίδρυση του οίκου Dior. Με αφορμή τα εβδομηκοστά του γενέθλια, ο οίκος Dior γιορτάζει, δίνοντας στο κοινό του τη μεγαλύτερη έκθεση υψηλής ραπτικής που έγινε ποτέ παγκοσμίως.

Cinematic
Οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς έρχονται τους τελευταίους μήνες, γιατί ως γνωστόν τα καλύτερα έρχονται στο τέλος. Τι θα δούμε φέτος;

+

16+1 Serums ενάντια στον χρόνο 

Can you fall in love?
Η ομορφιά θέλει παιχνίδι, οπότε οι οίκοι εμπνεύστηκαν, πειραματίστηκαν και δημιούργησαν τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, οι οποίες θα μας συνοδεύουν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018.

Τα πιο hot νέα πρόσωπα, οι πιο ενδιαφέροντες νέοι χώροι, όλες οι τάσεις του φθινοπώρου και όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις αυτό τον μήνα, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X