ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H Nike συνεργάζεται με την Amazon και δημιουργεί πανικό στην αγορά

Η Νike αποφάσισε να συνεργαστεί με την Amazon για να αναβαθμίσει την παρουσίαση των προϊόντων της στην πλατφόρμα. Η Nike μέχρι στιγμής είχε παρουσία στην πλατφόρμα της Amazon μέσω τρίτων πωλητών, με αποτέλεσμα να διατηρεί μια ανομοιογενή παρουσία, σε αντίθεση με ανταγωνιστές της που συνεργάζονται απευθείας με την Amazon.

H κίνηση αυτή είναι σημαντική, όχι μόνο γιατί καθιστά την Nike ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά brands που συνεργάζεται απευθείας με την Amazon, αλλά και γιατί η πλατφόρμα θα αποτελέσει σύντομα ανταγωνιστή της Νike, δεδομένου ότι πρόκειται να λανσάρει σύντομα τη δική της επιχείρηση με active wear.

Οι online πωλήσεις της Nike, μέσω των apps της και του nike.com φτάνουν τα 2 δισ. δολλάρια, και το επιχειρησιακό κομμάτι αυτό έχει πωληθεί στην Κίνα, στην Tmall που ανήκει στην Alibaba και στην Ευρώπη, στη Zalando. Ωστόσο, η Amazon αποτελεί μεγάλο παίχτη στην αγορά των ΗΠΑ για να αγνοηθεί. Σύμφωνα με το BloomReach, το site αποτελεί σημείο εκκίνησης για το 55% των online προϊοντικών αναζητήσεων στις ΗΠΑ. Τα κέρδη της Nike το τέταρτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 19%, φτάνοντας το 1.01 δισ. δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Nike  |  brand  |  Amazon  |  πλατφόρμα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση