ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

H ''Μικρή Γοργόνα'' είναι αληθινή;

Από πέρσι, η κυκλοφορία της live action ταινίας ''Beauty and the Beast'' ακούγεται παντού. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο κλασικό παραμύθι που μεταφέρεται στον κινηματογράφο. 

Η ''Μικρή Γοργόνα'' πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, βασισμένη στο παραμύθι του Hans Christian Andersen αλλά με μια διαφορετική τροπή και μια εντελώς καινούργιο στόρι. Επίσης δεν είναι παραγωγής Disney, αλλά της Conglomerate Media και της Kingsway Production. 

Το φιλμ ακολουθεί ένα μικρό κοριτσάκι και τον αδερφό της - που είναι δημοσιογράφος - που ταξιδεύουν σε μια μικρή πόλη στο Μισισιπί για να βρουν μια γυναίκα που πιστεύουν πως είναι αληθινή γοργόνα. Η θρυλική ηθοποιός Shirley MacLaine υποδύεται μια μυστηριώδη γυναίκα που φαίνεται να ξέρει πολύ καλά την ιστορία της ''Μικρής Γοργόνας''. Εκτός αυτής, η Loreto Peralta είναι το κοριτσάκι, ο William Moseley είναι ο αδερφός της, ο Cam και η Poppy Drayton (γνωστή από την επιτυχημένη σειρά ''Downton Abbey'') είναι η γοργόνα. 

Αυτή είναι η τρίτη ταινία βασισμένη στο γνωστό παραμύθι. Η Disney ετοιάζει τη δική της live action εκδοχή, όπως και η Universal με πρωταγωνίστρια την Chloe Moretz. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση