ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H Michelle Massoura λανσάρει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων για το καλοκαίρι

Η μεγάλη αγάπη και η εμμονή της με τα ωραία κοσμήματα ήταν αυτά που την οδήγησαν να δημιουργήσει το δικό της brand. H Michelle Massoura έκτοτε, από το 2016, δηλαδή, κέρδισε τις εντυπώσεις, ξεκινώντας με σταθερά βήματα, να κατακτά την κυπριακή αγορά. Μέσα από τη δουλειά της, μας μεταφέρει τον τρόπο με τον οποίο η ίδια αντιμετωπίζει τη ζωή: με γούστο και καλαισθησία. Tα κοσμήματα είναι μια πολυτέλεια που πρέπει να αγαπάμε και να απολαμβάνουμε όπως πιστεύει η ίδια, κάτι το οποίο μας μεταδίδει μέσα από τη δουλειά της.

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή Michelle Massoura Fine Jewellery, αποτελεί συνέχεια της συλλογής του περασμένου καλοκαιριού. Η φιλοσοφία πίσω από αυτά τα νέα κομμάτια που μας παρουσιάζει η Κύπρια δημιουργός, είναι μια χαλαρή αλλά και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Συνδυάζοντας τα αγαπημένα της στοιχεία, όπως λαμπερές χρυσές αλυσίδες 18 καρατίων, μαργαριτάρια γλυκού νερού και διαμάντια με ένα μοναδικό τρόπο που αντιπροσωπεύουν τα βασικά στοιχεία του ίδιου του καλοκαιριού -ηλιοφάνεια, θαλασσινά στοιχεία, φύση- η Michelle μέσα από τη νέα της συλλογή για το Καλοκαίρι του 2018, επιμένει χειροποίητα, παρουσιάζοντας κομμάτια αυθεντικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής που έχουν ως βάση τη φιλοσοφία του layering.





Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο στο χέρι και όλα μαζί αποτελούν μια νέα προσέγγιση στο κόσμημα: είναι μοντέρνα, εκλεπτυσμένα, θηλυκά και συνάμα κλασικά ώστε να παραμένουν σύγχρονα αλλά και διαχρονικά!


Βρείτε τις δημιουργίες της Michelle Massoura διαδικτυακά στο www.michellemassoura.com και με ραντεβού στο ατελιέ Michelle Massoura Fine Jewellery στην οδό Στασικράτους 32, 1065 στην Λευκωσία, τηλέφωνο 22 262604.

http://michellemassoura.com/ 
https://www.facebook.com/michellemassourafinejewellery/ 
https://www.instagram.com/michellemassoura/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση