ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Μαγεία των Χριστουγέννων στα Debenhams

Φέτος τα Debenhams γίνονται ο αγαπημένος προορισμός για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια όλων και ταυτόχρονα κερνάνε τις πιο απολαυστικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Από τις 15 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Τα πολυκαταστήματα Debenhams υπόσχονται 9 μέρες γεμάτες τραγούδια, παιχνίδι, διασκέδαση, δημιουργία, εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικη διάθεση.Κάθε μέρα σε κάποιο από τα πολυκαταστήματα Debenhams περιμένει μια έκπληξη τους μικρούς μας φίλους.

Κάποιες μέρες τα πολυκαταστήματα Debenhams θα φιλοξενούν  τον Άγιο Βασίλη ο οποίος έρχεται απευθείας από το  Βόριο Πόλο για να γνωρίσει τα παιδάκια και να φωτογραφηθεί μαζί τους και κάποιες άλλες ημέρες στα Debenhams θα είναι ο Ρούντολφ για να χορέψει και παίξει μαζί με μικρούς και μεγάλους.

Τα ξωτικά του Αγίου Βασίλη θα βοηθήσουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάλτσες για το δέντρο τους στο σπίτι και να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη με τα δώρα που επιθυμούν να τους φέρει.

Οι μαγικές πανέμορφες νεράιδες των Χριστουγέννων θα είναι έτοιμες να μεταμορφώσουν τα κορίτσια σε παραμυθένιες νεραϊδούλες με face-painting και glitters και η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και ο Peter Pan θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα αγαπημένα τους άτομα.

Γιατί τα Χριστούγεννα φέτος  είναι εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Debenhams  |  Celeb  |  Gossip  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X