ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

H Λουκία Σεργίδου είναι η Kardashian της Κύπρου;

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήσαμε κάτι που ίσως το σκεφτήκατε και εσείς κάνοντας scroll στο Instagram. Δεν αντιληφθήκατε πολλές ομοιότητες της Λουκία Σεργίδου με την Kim Kardashian;

Η Λουκία Σεργίδου είναι ενεργό social girl που μοιράζεται στο Instagram τις προσωπικές στιγμές της, τα ταξίδια που κάνει αρκετά συχνά, την ρουτίνα της, fitness tips, αλλά και την αγάπη της για τη μόδα.

Παρατηρήσαμε πως η Λουκία έχει πολλά κοινά με την Kim στα εξωτερικά χαρακτηριστικά αφού στην πρόσφατη φωτογράφηση της για το περιοδικό Hair & Beauty βλέποντας την ξαφνιαστήκαμε με την μεγάλη ομοιότητά τους.

Ίσως να μας παρέσυρε το sleek hair look που το τελευταίο διάστημα έχουν υιοθετήσει Kim και Λουκία, ή πάλι οι φωτογραφίες τους στα social media να μας έκαναν να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα.

Φαίνεται πως και οι δύο έχουν αδυναμία στις selfies μπροστά από τον καθρέφτη, εμπνέονται από τις δύο πόζες και προτιμούν ασπρόμαυρη φωτογραφία.Επίσης λατρεύουν και οι δύο την γυμναστική αφού το fitness έχει σημαντική θέση στην ζωή τους Kim και Λουκία έχουν αδυναμία στην αλογοουρά.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια δικά σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση