ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H H&M επιτέλους και στην Κύπρο

Σταύρη Φράγκου

Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας ανοίγει το 1ο κατάστημά της στην Κύπρο, στην οδό Λήδρας 171 - 179. Το νέο κατάστημα που θα ανοίξει τις πόρτες το Σεπτέμβριο του 2016, θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί σε ένα χώρο 3.000τ.μ.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιτέλους ανοίγουμε στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τη δική τους δήλωση μόδας,” αναφέρει η Sandrine Galparoli, Country Manager Κύπρου, Ελλάδος και Βουλγαρίας. “Και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα νεότερα μέλη της H&M οικογένειας – τους νέους Κύπριους συναδέλφους μας που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και ταλαντούχα ομάδα,» προσθέτει.

Το 6όροφο κατάστημα H&M θα προσφέρει βασικά, αειφόρα κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα για όλη την οικογένεια, ενώ θα διαθέτει και τμήματα Beauty, Underwear, Accessories, Divided, Trend, Η&Μ+, Η&Μ Mama και Η&Μ Sport.

Το κατάστημα θα ανοίξει με την Φθινοπωρινή συλλογή της Η&Μ. Η γυναικεία συλλογή H&M αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με τη γυναικεία δύναμη και ισχύ, με μια φρέσκια εκδοχή του φολκλόρ και του ρομαντισμού. Είναι πολύ εξευγενισμένη και ταυτόχρονα πολύ αυθεντική. Οι έντονα τονισμένοι ώμοι και η στενή μέση, σε σχήμα κλεψύδρας, δημιουργούν αντίθεση με τις σουηδικές φολκλόρ επιρροές, τόσο στη σιλουέτα όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία. Παράλληλα, τα μακρυμάνικα ντραπέ φορέματα δίνουν μια αίσθηση glamour και απαλότητας.

Η αντρική συλλογή εκπροσωπεί το αναβαθμισμένο, διαισθητικό στυλ παρουσιάζοντας με μια νέα ματιά τα κλασικά ανδρικά ρούχα. Το bomber είναι πιο μακρύ, δημιουργώντας ένα νέο είδος πανωφοριού. Η ρεντιγκότα ξαναγεννιέται από ανακυκλωμένο μαλλί. Κλασικά υφάσματα, όπως το κοτλέ, κόβονται σε χρηστικά σχήματα. Τα πλεκτά γίνονται το απαραίτητο κομμάτι της σεζόν για layering. Το ντύσιμο είναι συχνά μονόχρωμο, δίνοντας την αίσθηση μιας νέας στολής για τη ζωή στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση