ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H γλυκιά απάντηση του Προέδρου στην Μαρία που δεν θέλει άλλο την «καραμπίνα»

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Λοιπόν από χθες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την μικρή Μαρία η οποία απευθύνεται στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ζητάει να διώξει τον κορωνοϊό.

Όπως δηλώνει και η ίδια «Κύριε Νίκαρε. Δεν θέλω άλλο την καμπίνα... θέλω να έρθουν οι ξαδέλφες μου σπίτι μου» υπενθυμίζοντας μας ότι η παιδική αθωότητα είναι πραγματικά υπέροχη και αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε είναι χρήσιμη.

Ο Πρόεδρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γλυκύτητά της και μέσα από δημοσίευσή του στο Instagram απάντησε στην μικρή με ένα πολύ τρυφερό τρόπο. Όπως αναφέρει και ο ίδιος είναι απλά ένας παππούς και αυτός που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.

Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.» Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.»

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X