ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Έβελυν Καζαντζόγλου στο must Νοεμβρίου

Είναι ακομπλεξάριστη και fun, αλλά συνάμα συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη. Έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποια είναι, πού βρίσκεται και τι κάνει κι αυτό την παίρνει ταυτόχρονα ένα βήμα πιο μπροστά από τους περισσότερους του είδους της. Η Έβελυν Καζαντζόγλου μάς μυεί στον δικό της κόσμο -ψηφιακό και πραγματικό- αποκαλύπτοντάς μας όλα όσα τον συντελούν.

Πόπη Αβράαμ: ''Δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου''
Αυθεντική, όμορφη μέσα και έξω, με μεστό λόγο που λέει αλήθειες, χωρίς να μασάει τα λόγια της και χωρίς περιτύλιγμα. Η Πόπη Αβράαμ μάς μιλάει για την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της, τις θυσίες που έκανε στη μακρόχρονη πορεία της, αλλά και την ανασφάλεια τού να είσαι ηθοποιός.

Un - pause
Για το κινηματογράφο, για την έμπνευσή της, για το σχόλιο στον ρόλο της γυναίκας στον τόπο μας και την πάλη των δύο φύλων. Η Κύπρια σκηνοθέτις του «Pause», Τώνια Μισιαλή, αναλύει τις σκέψεις και τις αγάπες της.  

Londonbaby
Για σένα που επισκέπτεσαι για πρώτη φορά το Λονδίνο, αλλά και για σένα που αποτελεί αγαπημένο προορισμό, ανακαλύψαμε 10 spots που ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά θα έπρεπε να μάθεις.

Brunch α λα κυπριακά
Για μερικούς είναι μια τάση του προσφάτου παρελθόντος συνοδευμένη από τη χιλιοειπωμένη ατάκα «είχες και στο χωριό σου;». Για άλλους πάλι είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, οι οχτώ χώροι που σας παρουσιάζουμε σίγουρα σας ενδιαφέρουν, μιας και αποδεικνύουν ότι τα κυπριακά προϊόντα είναι κομμένα και ραμμένα για brunch.

The globetrotter
Μια διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφος, ταξιδεύει τον κόσμο χαρίζοντάς μας εκπληκτικές φωτογραφίες πρωτίστως από την πατρίδα της, την Ελλάδα, αλλά και κάθε της προορισμό. Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μαρίνα Βερνίκου

Σαν Άγγελοι του Charlie
Το διάσημο franchise επιστρέφει ανανεωμένο στη μεγάλη οθόνη, με ενδιαφέρoν καστ και καλό soundtrack. Πόσο διαφέρει όμως απ’ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα;

+

Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 - The fashion playground
Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου τον νιώσαμε στο έπακρο οι fashion lovers, αφού όλες οι μεγαλουπόλεις γιόρτασαν τη μόδα με νέες συλλογές, νέες προτάσεις και νέα αύρα. Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι ήταν το επίκεντρο των influencers, ηθοποιών, τραγουδιστών επιχειρηματιών και γενικά της βιομηχανίας της μόδας, με όλους να κινούνται σε γοργούς ρυθμούς μέσα στους δρόμους για να προλάβουν να δουν τους αγαπημένους τους οίκους. 

Watch me slip
Ο όγκος, τα oversized κομμάτια και οι shiny λεπτομέρειες είναι οι τάσεις που μας αποδεικνύουν ότι η υπερβολή είναι hot και απαραίτητη για να κάνουμε «δήλωση μόδας» στις εμφανίσεις του χειμώνα.

Creative mind
Η δουλειά του είναι εκπληκτική, ο ίδιος ξεχωρίζει για τις ιδέες του, την αισθητική του και τα επιλεγμένα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Η επιμονή του να πλησιάζει όσο περισσότερο γίνεται την τελειότητα σε κάθε του δουλειά και η επικοινωνία που έχει με τον πελάτη είναι αυτά που πάνε τον Σάββα Σάββα ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά.

So… new
Υποδεχόμαστε στο νεσεσέρ μας πρωτοποριακά προϊόντα που μόλις έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σκοπό έχουν να αναδείξουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Είναι απολύτως ικανά να αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας κι εμείς σας τα παραδίδουμε από πρώτο χέρι.

Ώρα για παιχνίδι
Οι οίκοι εμπνεύστηκαν, πειραματίστηκαν και δημιούργησαν τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, που θα μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη νέα σεζόν για ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ.

+

Ό,τι πιο hot παίζει σε Κύπρο, Ελλάδα και ακόμα παραπέρα, στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί σήμερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση