ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Δέσποινα Βανδή στο must Μαρτίου

Με φουλ ενέργεια κι έναν πηγαίο ενθουσιασμό η Δέσποινα Βανδή μας μίλησε για όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της αυτό το διάστημα, αποδεικνύοντας πώς είναι να είσαι superstar, style icon, ηθοποιός, οικογενειάρχης και TV persona ταυτόχρονα και να τα φέρνεις όλα εις πέρας με επιτυχία. 

Small is beautiful: 8 νέοι ρίσκαραν και πέτυχαν
Στις δύσκολες εποχές, όσο η Κύπρος βρισκόταν στα κάτω της, νέοι τόλμησαν και επένδυσαν στα όνειρά τους. Δημιουργώντας μικρές επιχειρήσεις που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κοινό, οκτώ νέοι συνεχίζουν να ποντάρουν σ’ αυτό που τους γεμίζει, και το κάνουν με απόλυτη επιτυχία. 

Wild but nice
H Drew Barrymore είναι πλέον από τις πιο ήσυχες παρουσίες του Χόλιγουντ. Όχι μόνο ξεπέρασε κάθε εθισμό, αλλά έχει εξελιχτεί σε μία από τις πιο αγαπημένες μας προσωπικότητες. 

Fashion Business: Από το μηδέν στα μηδενικά
Οι οίκοι που, από τα όρια της πτώχευσης, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να δουν τους λογαριασμούς τους ν’ ανεβαίνουν κατά μερικά δισεκατομμύρια.

Πάφος με Πάθος
Η νέα χρονιά «στέφει» την Πάφο πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, και η όμορφη πόλη το γιορτάζει κατάλληλα.

The dance queen
Φρέσκια παρουσία, με ταλέντο όσο λίγες, η Xenia Ghali ρίσκαρε και πέτυχε να ακουστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική. 

Η άλλη αδερφή
Παρόλο που ο κόσμος όλος γνωρίζει την Ivanka, κανείς δεν ασχολείται με την Tiffany, την άλλη κόρη του Donald Trump. Ήρθε η ώρα να τη μάθουμε.

+

Fashion
Σ’ ένα περιβάλλον πλημμυρισμένο με σκέψεις και ιδέες, ανακαλύπτουμε τις πιο λατρεμένες λεπτομέρειες και δημιουργούμε εμπνευσμένες αναμίξεις.

Update your style
34 σελίδες για στυλ. Πώς να φορέσεις μανίκια με όγκο, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά prints.


Ομορφιά
Τα τοπ 16 serums για λάμψη και ανανεσωση.

+

Fresh out the runway
Παρακολουθώντας τις συλλογές των σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως έχουν ενδιαφέρον. Οι σημαντικότεροι οίκοι στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, μας έδειξαν πως το ερχόμενο καλοκαίρι είναι αντιθετικό, και τα αντίθετα έλκονται.

Πρόσωπα, ταινίες, σειρές, τάσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό τον μήνα και όχι μόνο, στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

Δείτε επίσης:
''Εύκολα & Κυπριακά'' με το must Μαρτίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση