ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Demy στο must Μαϊου

This is Demy! Το χρυσό κορίτσι της Ελληνικής δισκογραφίας διανύει την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της. Τη συναντήσαμε λίγες μέρες πριν ταξιδέψει για Κίεβο και μας μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. 

Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην Κύπρο, για μια αποκαλυπτική συνέντευξη, με αφορμή την παράσταση ''Ο Θεός της Σφαγής''. 

Η Αθηνά Ωνάση, ο playboy και η ''κατάρα''. Η ζωή της κληρονόμου, μια αμύθητη περιουσία και η δικαστική διαμάχη με τον Doda. 

Βrigitte Trogneux: Mια ροκ Γαλλίδα στο Ελιζέ. 
Ποιες εκλογές; Ο αντισυμβατικός έρωτας του Emmanuel Macron με την 64χρονη πρωην καθηγήτριά του είναι το πρώτο θέμα στα εγχώρια και διεθνή Μέσα, με την Πρώτη Κυρία να αποθεώνεται ακόμα και από τη Vogue. 

Survivor: O παροξυσμός, απέκτησε συνώνυμο.
Υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σκληρά αγωνίσματα, πολλή πείνα, αμέτρητες κόντες. Όλα τα στοιχεία που συντελούν το απόλυτο φαινόμενο της εποχής και ακούει στο όνομα ''Suvivor''.

Paris Jackson: To κοριτσάκι του βασιλιά μεγάλωσε!
Εξώφυλλα σε θρυλικά περιοδικά μόδας και εμφανίσεις σε πασίγνωστα τηλεοπτικά σόου και στο front row, χρυσό συμβόλαιο με το γνωστότερο πρακτορείο μοντέλων. Η κόρη του Michael Jackson είναι το επόμενο ''It'' girl της μόδας. 

Πέτρος Χαραλάμπους
Μετά το παγκόσμιιο ταξίδι του ''Boy on the Bridge'' στα διεθνή φεστιβάλ, η ταινία ήρθε στην Κύπρο. Ο σκηνοθέτης της, μας μιλά για την πορεία της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μάριος Ιορδάνους: Tell me ''Fashion Stories''
Τα πιο θρυλικά φορέματα Versace, η ιστορία των Ray-Ban, το cone bra της Madonna και πολλά άλλα με λεπτομέρειες που δεν ήξερες μέχρι τώρα, παρουσιάζονται στη νέα must see εκπομπή του Mad. O Μάριος Ιορδάνους μας ταξιδεύει καθημερινά στις πιο iconic στιγμές της μόδας. 

Colouring Book
H νέα σεζόν μας θέλει με ένα και μόνο κανόνα: δεν ισχύει κανένας κανόνας όσον αφορά το στυλ μας. 

Copy the trends
Οι οίκοι κάθε σεζόν μας καθορίζουν πώς θα ντυθούμε και εμείς ακολουθούμε προσαρμόζοντας τις προτάσεις στο στυλ μας. Τι μας προτείνουν αυτή τη φορά και ποιες τάσεις υιοθετούν τα high street καταστήματα; 

+

Animalistic Sex: Τάση ή ανάγκη;
Κι όμως υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι' αυτήν τη σαδιστική / μαζοχιστική συμπεριφορά. 

+

Fashion Beats Again
Kομψα κοστούμια, σέξι μαγιό και εντυπωσιαά φορέματα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα παρελάσον στην πασαρέλα του φετινού MTN Madwalk. Οι οκτώ σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο απόλυτο fashion music project του καλοκαιριού μάς δίνουν μια γεύση από τη νέα τους συλλογή. 

+

Ageless skin
Για να πάμε κόντρα στα σημάδια του χρόνου σας προτείνουμε 20 προϊόντα με αντιγηραντικές, και όχι μόνο, ιδιότητες. 

+

Summer checklist
Tι πρέπει να αποκτήσεις, πώς να το φορέσεις, πού να βρεις τα hot trends σε χαμηλές τιμές; 

+

Τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίζεις, οι hot τάσεις, τα νέα places to be, όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, στο must Μαϊου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
demy  |  must  |  must μαϊου  |  eurovision  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση