ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

H Apple παρουσιάζει το νέο iPhone

Ύστερα από μήνες προσμονής για τους οπαδούς της τεχνολογίας και ειδικότερα για τους λάτρεις της Apple, έφτασε η ώρα για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση των νέων iPhone αλλά και των νέων Apple Watch και Apple TV της Καλιφορνέζικης εταιρείας.

Στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που οργανώνεται στο Steve Jobs Theater, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια,η Apple αποκαλύψε σύμφωνα με διαρροές που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, τη νέα της ναυαρχίδα στο χώρο των smartphones, ένα νέο iPhone που μέχρι στιγμής εμφανίζόταν στο διαδίκτυο με την ονομασία iPhone X. Τα νέα μοντέλα είναι τα iphone 8 και iPhone 8 plus.

Οι πρώτες αλλαγές έχουν να κάνουν με την πλήρη κατάργηση του Home Button, προκειμένου να εξαλειφθούν εντελώς τα περιθώρια πάνω και κάτω από την οθόνη, προς όφελος της νέας, μεγαλύτερης οθόνης, τεχνολογίας OLED, που θα καταλαμβάνει πλήρως την πρόσοψη της συσκευής. Το νέο i-Phone θα έχει γυαλί και στην μπροστινή αλλά και στην πίσω όψη του.

Στο νέο της μοντέλο η Apple έχει εισάγει για πρώτη φορά την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, η οποία αντικαθιστά ουσιαστικά το Home Button και επιτρέπει στον κάτοχο της συσκευής να ξεκλειδώσει το κινητό του απλώς με μία ματιά, ενώ η συγκεκριμένη τεχνολογία πρόκειται να επιτρέψει και τη χρήση της συσκευής σε εμπορικές συναλλαγές αλλά και στην δημιουργία εικονιδίων, τα γνωστά σε όλους emoji.

Τα animoji, όπως τα αποκαλεί η εταιρία, αποκτούν πλέον κίνηση και είναι σε θέση να προσωμοιώνουν τις εκφράσεις του προσώπου.

Επιπλέον, το νέο iPhone εισάγει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, δυνατότητα που αναμένεται να αξιοποιήσει και στα "υποδεέστερα" μοντέλα της, τα οποία, εκτός απροόπτου πρόκειται να ονομάζονται iPhone 8 και iPhone 8 plus, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ονομαστούν 7s, κατά την προσφιλή τακτική της Apple σε προηγούμενες γενιές.

 To νεο iPhone 8 και 8 plus θα στοιχίζει απο 699 μέχρι 799 δολλάρια.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση