ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γυναίκες περήφανες για το σώμα τους - Μια καμπάνια που αποθεώνει τη φυσική ομορφιά

Η ψηφιακή επεξεργασία των εικόνων έχει καθιερώσει εξωπραγματικά πρότυπα ομορφιάς, αφού μέχρι σήμερα μοντέλα χωρίς ίχνος ρυτίδας και χωρίς το παραμικρό σημάδι πόζαραν στις glossy σελίδες των περιοδικών. Χιλιάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια αντιδρούν σ' αυτή την πάγια τακτική του χώρου των μίντια, αναζητώντας «αληθινούς ανθρώπους στα εξώφυλλα».

H εποχή του υπερβολικού Photoshop από τα περιοδικά μόδας και τις καμπάνιες των μεγάλων οίκων έχει περάσει -ελπίζουμε ανεπιστρεπτί. Όλο και περισσότεροι εκδότες και σχεδιαστές ''αγκαλιάζουν'' την φυσική ομορφιά, περιορίζοντας όσο το δυνατό περισσότερο τις μεγάλες παρεμβάσεις στα σώματα των μοντέλων που πλέον δεν μοιάζουν με πλαστικές κούκλες, και αποθεώνουν την φυσική ομορφιά, ως μια προσπάθεια να κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα με τις ''ατέλειές'' τους.

Πρόσφατο παράδειγμα, ο οίκος μόδας Boohoo που αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει τα νέα του σχέδια πάνω σε κανονικούς ανθρώπους που χωρίς το μαγικό ραβδί του Photoshop αναδεικνύουν την κολεξιόν μέσα από την φυσική τους ομορφιά.

Αληθινές γυναίκες φορούν τα μαγιό χωρίς να νοιάζονται για τα σημάδια τους, που τις κάνουν μοναδικές και πραγματικά όμορφες. Αν και δεν πρώτη για την πρώτη καμπάνια παγκοσμίως η κίνηση της Boohoo έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου που επικρότησαν την στροφή στην φυσική ομορφιά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση