ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γυναίκα παίζει πιάνο πριν εγκαταλείψει το βομβαρδισμένο της σπίτι και γίνεται viral

Όσα ανέφερε η κόρη της μετά την διαρροή του βίντεο στα social media

Δέσποινα Άσπρου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί έντονα στα social media ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε μια 48χρονη γυναίκα να απομακρύνει τις στάχτες από το πιάνο της, λίγες ώρες μετά την ρίψη μιας βόμβας περίπου 10 μέτρα από το σπίτι της, στη Bila Tserkva, νότια του Κιέβου και να παίζει μουσική, κάνοντας τους πάντες να ανατριχιάσουν. Ο λόγος για την επαγγελματία πιανίστρια, Irina Maniukina.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά από την κόρη της, Karina Maniukina, στο Tik Tok και αμέσως, έγινε viral.  «Μην κρίνετε, η μητέρα μου είναι επαγγελματίας πιανίστρια και αποφάσισε να παίξει λίγο πιάνο».

Το βίντεο απέσπασε μέχρι στιγμής πάνω από 1,6 εκατομμύρια views, 225,000 likes και 3,900 σχόλια. Η νεαρή κοπέλα ανέφερε: «Το πρωί, η μητέρα με τον αδερφό μου πήγαν στην αγορά και εγώ ήμουν στην κουζίνα κι έφτιαχνα πάνκεικς. Η νύχτα ήταν ήρεμη και δεν ακούστηκε σειρήνα εκείνο το πρωί. Δεν άκουσα κανέναν θόρυβο, απλώς είδα ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο στα δεξιά μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχα ακούσει κανένα αεροσκάφος ή κάποια βόμβα. Μετά την έκρηξη, όλα έγινα στάχτες και συντρίμμια. Κοίταξα το σπίτι και είδα μια φωτιά στο δωμάτιο του αδερφού μου. Η βόμβα έσκασε 10 μέτρα από το σπίτι μας».

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια μετά τις εξελίξεις, αναγκάστηκε να ταξιδέψει 300 μίλια μέχρι την Λβίβ, στη δυτική Ουκρανία, όπου παραμένουν από την Δευτέρα. Η Karina λέει πως η πόλη, η οποία βρίσκεται κοντά στα πολωνικά σύνορα, είναι ένα «πολύ ήσυχο και ειρηνικό μέρος».

@kkkarysia Ответ пользователю @catty.romanova ♬ оригинальный звук - karysia

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση