ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

“Greece's Next Top Model”: Το μήνυμα για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα δάκρυα

Δέσποινα Άσπρου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου το Next Top model, το οποίο επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Την έναρξη της εκπομπής ανέλαβε η Βίκη Καγιά, πιο λαμπερή από ποτέ και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι κριτές, οι οποίοι συστήθηκαν στο κοινό και εξήγησαν τι θέλουν και τι όχι. Τι τους αρέσει και τι όχι. Μιλήσανε λίγο και για το… βιογραφικό τους και τις συνεργασίες τους.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι δεν κοιτούσαν την κάμερα κατευθείαν, αλλά έναν… καθρέφτη. Τα λέγανε όλα εκεί και η κάμερα ήταν στο πλάι. Και πραγματικά ήταν ένα εντυπωσιακό γύρισμα. Αυτό βέβαια που μας έκανε εντύπωση... δεν ήταν οι κριτές, αλλά η κριτική. Τι εννοούμε; Με την πρώτη κιόλας εμφάνιση στο show, ομόφωνα και οι τέσσερις ξεκαθάρισαν ένα πράγμα: είναι ενάντια στις πλαστικές επεμβάσεις. «Τα πράγματα που είναι ψεύτικα δεν μας αρέσουν», τόνισαν ανάμεσα σε άλλα. Πώς όμως ακριβώς έφτασε εκεί η συζήτηση;

Έναρξη στις διαγωνιζόμενες έκανε η Ιωάννα Μπέλλα. Σου λέει κάτι το όνομα ε; Να σου υπενθυμίσω ότι πρόκειται για την εντυπωσιακή κοπέλα που υποστηριζόταν ότι θα πάει survivor και τελικά δεν πήγε. Αν όμως δεν την έχεις ακούσει από κει, τότε μάλλον θα ‘χει πέσει το μάτι σου στον λογαριασμό της στο Instagram μιας και είναι από τα δημοφιλή κορίτσια του δικτύου. Ας επιστρέψουμε όμως στο αρχικό μας θέμα. Η Ιωάννα λοιπόν όπως αποκάλυψε στο show έκανε πλαστική στα χείλη και στο στήθος... και ενώ το δεύτερο δεν ήταν και τόσο μεγάλο πρόβλημα, το πρώτο ήταν αφορμή ώστε να διχαστεί η κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ, η Ηλιάνα και ο Άγγελος πίστεψαν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling, αρκεί να αφαιρέσει τα ψεύτικα στοιχεία, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός δεν της έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Η Ιωάννα Μπέλλα ξέσπασε σε κλάματα και τότε η Ηλιάνα έσπευσε να την αγκαλιάσει, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως το έχει μετανιώσει.

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X