ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

GNTM: Ποιο είναι το plus size model που κέρδισε τους κριτές με την προσωπικότητά της;

Δέσποινα Άσπρου

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι πια γεγονός και αυτό το ξέρεις πολύ καλά! Η φάση του Bootcamp τέλειωσε και τελικά η κριτική επιτροπή κατάληξε στα 20 κορίτσι που μπήκαν στο σπίτι. Ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισε τόσο για την ιδιαίτερη ομορφιά της όσο και για την προσωπικότητά της είναι η Ξανθή Τζερεφού. Το plus size μοντέλο εντυπωσίασε τους κριτές και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στον διαγωνισμό.

Η Ξάνθη, αν και μόλις 20 ετών, κατάφερε να αποδείξει πως πίσω από την εμφάνιση κρύβει και έναν δυναμικό χαρακτήρα. Αρχικά, όπως η ίδια έχει πει, πήγε στο παιχνίδι για να «δείξει» πως η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι άσχημο αλλά παράλληλα και για να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο κρυφά της όνειρα: να ασχοληθεί με το modelling.

«Θεωρώ ότι η μόδα είναι δημιουργία και ότι η μόδα εξελίσσεται. Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου και να κάνω την δική μου προσπάθειά. Είμαι αισιόδοξη γενικά!», είπε η ίδια χαρακτηριστικά στην ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το τι περιμένει να κερδίσει από την παρουσία της στο παιχνίδι.

Δες μερικές φωτογραφίες από τη ζωή της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση