ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

GNTM: Για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των κοριτσιών τα “extra” kg της Ξανθούλας

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είδαμε στο trailer του επόμενου επεισοδίου του GNTM, τα κορίτσια θα κληθούν να ποζάρουν με φαγητό! Και μπορεί αυτό να ακούγεται απολαυστικό άλλα μάλλον δεν είναι και τόσο… κυρίως αν λάβουμε υπόψη μας ότι μάλλον πρόκειται για ωμό φαγητό, ενώ όλα αυτό πιθανότατα θα τροφοδοτήσει αρνητικά σχόλια για τα «περιττά» κιλά!

Ο επισκέπτης στο σπίτι του GNTM την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου θα είναι διατροφολόγος. Στόχος είναι να δοθούν μερικές διατροφικές συμβουλές στα κορίτσια και λυθούν οι απορίες τους. Και μπορεί μέχρι εδώ όλα να φαίνονται ωραία, ωστόσο βλέποντας το trailer διαπιστώσαμε πως στο στόχαστρο, για άλλη μια φορά, βρέθηκαν τα κιλά της Ξανθούλας.

Με μια απορία, η Ειρήνης Ερμίδου κατάφερε να προσβάλει την Ξανθή Τζερεφού και να πυροδοτηθεί ακόμη μια κόντρα. Η τελευταία εξάλλου έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκεια της για τα σχόλια που ακούει από την συμπαίκτρια της.

«Γιατί το λίπος δείχνει τόσο εδώ;» βλέπουμε να λέει η Ειρήνη Ερμίδου στο απόσπασμα του GNTM που προβλήθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου, δείχνοντας προς το μέρος της Ξανθής. Κι αυτό δεν θα τελειώσει έτσι. Λίγο αργότερα βλέπουμε ένταση ανάμεσα στις δυο κοπέλες. Η Ξανθούλα λίγο μετά το σκηνικό φαίνεται να λέει: «Δεν πειράζει Ειρήνη μου…». «Σε εμένα το είπε, αλλά δεν έγινε και κάτι δεν δίνω σημασία», προσθέτει η ίδια. Έπειτα η Ειρήνη ρωτάει αν ποτέ της έχει πει κάτι για τα κιλά της και τότε η Ξάνθη, απαντάει ναι.

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση