ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM: Αυτό είναι το κορίτσι που αναδείχθηκε το επόμενο Top Model της Ελλάδας!

Δέσποινα Άσπρου

Ένα σπίτι, είκοσι κορίτσια, είκοσι εβδομάδες σκληρής δουλειάς, εντάσεις, κόντρες, μαγικές στιγμές, photoshootings και πολλές δοκιμασίες… Αυτό ήταν το Greece’s Next Top Model που όλοι αγαπήσαμε!

Και μπορεί να μας φαίνεται ότι μόλις χθες ξεκίνησε, ωστόσο έφτασε στο τέλος του. 

Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο  και Μαριάννα Παινέση ήταν τα κορίτσια που έφτασαν στον τελικό. Όλες τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο μια ήταν αυτή που αναδείχθηκε το επόμενο top model της Ελλάδας. Ποια λοιπόν πήρε τον τίτλο; Μετά την βαθμολογία των κριτών στις πρώτες τρεις δοκιμασίες του επεισοδίου, την βαθμολογία του κοινού και έπειτα την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στην τελευταία δοκιμασία, νικήτρια του διαγωνισμού στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Εκτός βέβαια από τον τίτλο, η Ειρήνη πήρε το χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, το μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, το μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρεία καλλυντικών και τέλος το εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας «Instyle»!

Στο σημείο αυτό αξίζει να δούμε μερικές λεπτομέρειες για την Ειρήνη Καζαριάν ή καλύτερα το επόμενο top model. 

Η Ειρήνη Καζαριάν κατάγεται από την Αρμενία και είναι 21 ετών. Ενώ μέχρι τα μέσα του reality είχε μία μέτρια πορεία και οι κριτές δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι, μετέπειτα εξελίχθηκε και παρουσίασε έναν τελείως διαφορετικό εαυτό… που κατάφερε όχι απλώς να κεντρίσει την προσοχή των κριτών και του κοινού, αλλά να κερδίσει και την καρδιά τους! 

Εκτός βέβαια από όλα αυτά η Ειρήνη είναι από τα κορίτσια που ξέρουν τι θέλουν… και όταν θέλουν κάτι το παίρνουν - πράγμα που απέδειξε και με το GNTM! Χωρίς καμία αμφιβολία, η Ειρήνη δίκαια στέφθηκε το επόμενο top model της Ελλάδας!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X