ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Gliss Style Awards 2012: Κερδίστε τα πιο στυλάτα δώρα

Τα Gliss Style Awards 2012 κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα και σας χαρίζουν δώρα που θα σας δώσουν περισσότερο στυλ. Κάντε εγγραφή στο must online, ψηφίστε τις προτεινόμενες για κάθε κατηγορία ξεχωριστά και μπείτε στην κλήρωση για να τα διεκδικήσετε. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 1η Δεκεμβρίου.

Τα δώρα

1. Ένα σετ από άρωμα, κρέμα σώματος και bath gel Ange ou Demon by Givenchy αξίας €111 από την εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας Λτδ
Το Ange ou Démon είναι ένα φλοράλ, αισθησιακό και κομψό άρωμα που συμβολίζει την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα. Ενσωματώνει το μυστήριο της αποπλάνησης μέσα από ένα παιχνίδι γοητείας που κινείται μεταξύ της αγγελικής γλυκύτητας και της δαιμονικής προκλητικότητας. Φορέστε το σε συνδυασμό με το bath gel και την ενυδατική κρέμα σώματος και σαγηνεύστε τους πάντες σε κάθε σας πέρασμα.

2. Μία τσάντα M Missoni αξίας €457.60 από την εταιρεία Londou Bros
Για τις πιο cool bohemian εμφανίσεις σας στην πόλη, η εταιρεία Londou Bros σας κάνει δώρο την πιο στυλάτη τσάντα. Φτιαγμένη από μαλλί και δέρμα, σε τρεις υπέροχους χρωματισμούς και με ξεχωριστό λουράκι είναι ιδανική για urban looks και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδυασμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

3. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Roberto Cavalli αξίας €419 από την εταιρεία Nsn Optical Wholesalers
Η fashionista Anna Dello Russo τα έκανε μόδα, φορώντας τα και ποζάροντας μ’ αυτά στα πιο διάσημα fashion weeks. Τα cat eyes αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ, αν θέλετε να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας. Ο οίκος Roberto Cavalli για άλλη μια φορά κάνει τη διαφορά!

4. Δύο κινητά Alcatel OT 985 και OT 991 αξίας €140 και €180 αντίστοιχα από την εταιρεία Compu Level
 Σερφάρετε στο ίντερνετ και το must online μέσα από τα android κινητά Alcatel,. Με touch screen οθόνη, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου smartphone, άρα σας επιτρέπει όπου κι αν βρίσκεστε -στο σπίτι, στο γραφείο, στο καφέ ή στο μπαρ- να απαθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας και να τις ανεβάσετε στο facebook ή το twitter.

5. Ένα σετ με καλλυντικά Lancaster αξίας €145 από την εταιρεία Χρήστος Παπαέλληνας Λτδ
Το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για το πρόσωπό σας και μόνο. Με τα προϊόντα Cellular Elixir Intense (100ml) και Suractif Volume Contour (15ml) της Lancaster, θα αποκτήσετε νεανική επιδερμίδα και λαμπερό βλέμμα, χωρίς ρυτίδες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε τα καθημερινά, για το απαιτούμενο επιθυμητό αποτέλεσμα.

6. Ένα σετ με άρωμα και κρέμα σώματος Chloè αξίας €75 από την εταιρεία Χρήστος Παπαέλληνας Λτδ
Θηλυκό και άκρως τολμηρό, όπως ακριβώς και η γυναίκα που αντιπροσωπεύει ο οίκος Chloè. Με ένα συναρπαστικό μείγμα από αισθησιακές νότες, είναι απλά μοναδικό. Μαζί με την κρέμα σώματος της ίδιας σειράς, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε απαρατήρητες.

7. Ρολόι Aerowatch αξίας €390 από την εταιρεία Stop&Watch
H Aerowatch είναι μια μικρή ανεξάρτητη οικογενειακή ωρολογοποιία που ιδρύθηκε το 1910
στην κοιλάδα του Jura με σκοπό να φτιάχνει πολυτελή ωρολόγια υψηλής ποιότητας. H εταιρεία έφτιαχνε μόνο ρολόγια τσέπης ώσπου το 2005 κατασκεύασε το πρώτο της ρολόι χειρός, πάντα έχοντας να παρουσιάσει μια vintage αισθητική. Όλοι οι μηχανισμοί των ρολογιών είναι συναρμολογημένοι από διάφορα κομμάτια και διακοσμημένοι με μπλε βίδες. Η εταιρεία Stop&Watch σας κάνει δώρο ένα μοναδικό ρολόι Aerowatch, για να κοσμεί το χέρι σας κάθε ώρα και στιγμή.

8. 15 hair kit από την Gliss της εταιρείας GPM Henkel Ltd
Αποκτήστε τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τα εξειδικευμένα προϊόντα για μαλλιά από την Gliss. Δεκαπέντε νεσεσέρ που θα τα κάνουν να σφύζουν από υγεία, αφού περιλαμβάνουν σαμπουάν, μαλακτική κρέμα με αιθέρια έλαια για απαλότητα και λάμψη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση