ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Gliss Style Awards 2012: Η γιορτή της μόδας και του στυλ

Βραβεύτηκαν απόψε οι γυναίκες που ξεχώρισαν για το στυλ και την αγάπη τους για τη μόδα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Gliss Style Awards 2012, στο Occhio Lounge Bar στη Λευκωσία.

Τα φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί, με τις κομψές κυρίες και τους κύριους του νησιού να ποζάρουν στο φακό των φωτογράφων. Το must, το πρώτο γυναικείο lifestyle περιοδικό της Κύπρου και το Gliss Ultimate Volume Shampoo διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη γιορτή της μόδας και του στυλ.

Εκτός από πολλές κοσμικές παρουσίες, τη βραδιά τίμησαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά και τον κόσμο των media. Λίγο μετά τις 20:30, το Occhio Lounge Bar γέμισε με… στυλ, κομψότητα και μόδα. Το συγκρότημα Μέλισσες, με front man τον Χρήστο Μάστορα, διασκέδασαν το κοινό, ερμηνεύοντας ζωντανά τις πρόσφατές τους επιτυχίες, ενώ τα decks ανέλαβε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay Radio 93.5, Αντρέας Καράς.

Λίγο μετά τις 22:00 η οικοδέσποινα της βραδιάς Έβελυν Καζαντζόγλου, με μια υπέροχη δημιουργία Dolce&Gabbana, καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό, δίνοντας το έναυσμα για να αρχίσουν οι βραβεύσεις. 1694 αναγνώστες του must.com.cy, αφού έκαναν εγγραφή, ψήφισαν από μία φορά για κάθε κατηγορία ξεχωριστά και ανέδειξαν τις νικήτριες των Gliss Style Awards 2012.

New Model of the Year
Ροζίτα Κεντάλα

Fashion Designer of the Year
Λεβίνια Κονιαλιάν

Street Fashion Statement
Φανή Ονουφρίου

Hair Style Icon
Ελευθερία Ελευθερίου

Greek Style Icon
Μαίρη Συνατσάκη

Best Dressed Showbiz Persona
Χριστιάνα Αριστοτέλους

Style Icon 2011
Έλσα Λούτσιου

Ιδιαίτερη στιγμή της όλης βραδιάς ήταν και η παράδοση των εσόδων από τα 50 εισιτήρια που εκδόθηκαν ειδικά για τη βραδιά των Gliss Style Awards, στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Hope for Children UNCRC Policy Center. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X