ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γιώτα και Αναστασία Παπαδοπούλου: Δεν... τσαλάκωσαν την εικόνα τους

newsroom must

Τι κι αν περιμέναμε να τις δούμε να μπουγελώνονται μετά τη πρόκληση που δέχτηκαν για το Ice Bucket Challenge; Το σχετικό βίντεο δεν το είδαμε ποτέ.

Οι δύο κυρίες, Γιώτα Παπαδοπούλου και Αναστασία Παπαδοπούλου δέχτηκαν πρόταση να λουστούν με παγωμένο νερό και παγάκια για χάρη της εκστρατείας που ξεκίνησε μέσω των social media.

Δεν το έκαναν όμως. Η Αναστασία Παπαδοπούλου, μιμήθηκε την κίνηση του διάσημου ηθοποιού Patrick Stewart  και με ένα ποτήρι ουίσκι με πάγο έγραψε στο Facebook: ''Χρύσανθος Τσουρούλης το παράδειγμα που σου είπα ότι θα ακολουθήσω. Εισφορά έγινε, ουίσκι απολαύστηκε και τα παγάκια έλιωσαν εκεί που πρέπει. Thx for the challenge''. 

Την αμέσως επόμενη μέρα ακολούθησε τα χνάρια της και η Γιώτα Παπαδοπούλου, η οποία αντί στο ουίσκι, έβαλε τα παγάκια στο fredo της γράφοντας χαρακτηριστικά ''Ευχαριστώ το φίλο Μαρίνο Γιαλέλη, για την πρόσκληση. Η εισφορά έγινε και τα παγάκια στο special freddo cappuccino μου. Κι εγώ με τη σειρά μου προκαλώ τον Μάριο Ξενοφώντος, Στέφανο Δημητρίου και Στάλω Πίπη.

Τι κι αν η Oprah Winfrey, o Bill Gates, ο Mark Zuckerberg, η Anna Wintour και η ‘’Θεά’’ της μόδας Donatella Versace... τσαλάκωσαν την εικόνα τους.

Οι Γιώτα και Αναστασία Παπαδοπούλου δεν το... ρίσκαραν.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση