ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιώργος Θεοφάνους για Νωαίνα: «Το πιο σοκαριστικό είναι ότι…»

Ο κριτής του X Factor Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή ΦΜ live και η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μπόρεσαν να μην τον ρωτήσουν για το περιστατικό με την Νωαίνα και κατά πόσο έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση της Νωαίνας το ότι έδειξε τα οπίσθια της.

«Θες να κάνουμε τέτοια συζήτηση εδώ; Δεν θα ήθελα να την κάνω. Ήταν σοκαριστικό και για εμένα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχα μαζί την κόρη μου που είναι 10 χρονών και την παίρνω μαζί γιατί της αρέσει, η οποία σοκαρίστηκε. Αυτό με απασχολεί εμένα. Εκείνη την ώρα; 9.30 ώρα.»

Για την αποχώρηση και για το πόσο έπαιξε ρόλο η κίνηση της

«Την διώχνω; Λες να την έδιωξα για αυτό; Επέλεξα τον Λέοντα όχι μόνο γιατί είναι δικός μου, αλλά και γιατί πιστεύω στο παρακάτω και επίσης αυτό που άκουσα από την Νωαίνα, του Θεοδωράκη που είπε, ήταν για εμένα, όχι ο ύμνος που είπε η Πέγκυ. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να τα έχωνα στην Πέγκυ «Τι λες τώρα; Τι ύμνος; Άκουσες τι είναι; Που άμα το δεις σήμερα στο διαδίκτυο δεν εκτίθεμαι εγώ. Δίνω ένα ελαφρυντικό: έχετε κάνει και εσείς ζωντανά μεγάλα πράγματα και πραγματικά συνειδητοποιείς ότι την ώρα που γίνεται αυτό, θέλεις παρασύρεται από όλο αυτό το πράγμα, τον ήχο, δεν τα ρίχνω στους ηχολήπτες προς Θεού καταλαβαίνεις τι λέω, μετά πας στο σπίτι σου και λες «Καλά τι είπα τώρα; Είπα ότι είναι Θεός ο άλλος ή το αντίθετο». Θέλει λίγο μέτρο. Κρατάμε μικρό καλάθι.»

Για το ότι ο Ίαν ως αντίδραση κατέβασε και εκείνος το παντελόνι του

«Για εμένα πέρασαν το όριο και τα δύο παιδιά. Είναι εκτός ορίων. Να είσαι καλλιτέχνης. Κάνε το στην σκηνή όπως το κάνει η Lady Gaga, όπως το κάνει η Madonna. Αυτή η ταμπέλα που βάζουν στον εαυτό τους τύπου «είμαι ροκ, και στο ροκ κάνω ό,τι θέλω»…

Δείτε το βίντεο! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση