ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Λάνθιμος: Ποια διάσημη τραγουδίστρια τον αποθέωσε στο Instagram;

Όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά του Γιώργου Λάνθιμου, αφού η νέα του ταινία με τίτλο "The Favourite", φιγουράρει ως φαβορί για τα Όσκαρ και το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής έσπασε τα ταμεία σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών.

Το "The Favourite" ξεκίνησε την προβολή του την Παρασκευή - σε ένα από τα πλέον αβανταδόρικα τριήμερα στις ΗΠΑ μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών - σε limited release, σε τέσσερις μόλις αίθουσες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Οι καλές κριτικές σε συνδυασμό με τη δυναμική που προκάλεσε η "από στόμα σε στόμα" φήμη της ταινίας, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Η ταινία, που ανήκει στα φαβορί των φετινών Oscar, κατάφερε να σημειώσει εισπράξεις που έφτασαν μέχρι και τις 105.000 δολάρια ανά αίθουσα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Αξιοσημείωτο είναι πως στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ταινία “La La Land” που πρωταγωνιστεί η Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί και στο “The Favourite”.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  Taylor Swift, αποθέωσε τον Έλληνα δημιουργό μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, αφού προέτρεψε τους ακολούθους της να να πάνε να δουν το «εκπληκτικό The Favourtite».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X