ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιώργος Λάνθιμος: Ακόμα μια διάκριση για τον ''Αστακό''

Πέντε μήνες μετά την βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών με το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής, η ταινία ''Αστακός'' μπαίνει ξανά στην... ''μάχη'' των βραβείων. 

Συγκεκριμένα, σήμερα ανακοινώθηκαν οι επτά υποψηφιότητες της ταινίας στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (Moet British Independent Film Awards): Καλύτερης (ανεξάρτητης βρετανικής) ταινίας, Σκηνοθεσίας (Γιώργος Λάνθιμος), Σεναρίου (Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου), Παραγωγής, Α΄ ανδρικού ρόλου (Colin Farrell), Β΄ γυναικείου ρόλου (Olivia Coleman) και Β΄ Ανδρικού Ρόλου (Ben Whishaw).

Η ταινία «The Lobster», συμπαραγωγή Ιρλανδίας, Ελλάδας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Βρετανίας, είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν, μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο δάσος. Ένας απελπισμένος άντρας το σκάει από το ξενοδοχείο στο δάσος, όπου ζουν οι μοναχικοί, κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση