ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού πρωταγωνιστούν στο νέο spot για τον εμβολιασμό

Το κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία του 1965 ''Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα'' ξανά μαζί για καλό σκοπό.

newsroom must

Το κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία του 1965, "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα", ή αλλιώς ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού πρωταγωνιστούν στο νέο τηλεοπτικό spot για τον εμβολιασμό και τη χρήση μάσκας στην Ελλάδα.

Στο νέο spot με τίτλο "Το ραντεβού" βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται ο καθένας στο σπίτι του και να ετοιμάζονται για το ραντεβού που έχουν δώσει στο εμβολιαστικό κέντρο. Με αέρα παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ντυμένο μουσικά με το κομμάτι "Καινούρια ζωή" στην πρώτη του εκτέλεση από τη Σοφία Βέμπο ακούμε και κάποιες γνωστές αγαπημένες ατάκες προσαρμοσμένες στη νέα πραγματικότητα με τον κορωνοϊό.

"Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου" λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του, παραφράζοντας το "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω".

Τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται χωρίς να αγκαλιαστούν με τη Μάρω Κοντού να επισημαίνει "Όχι αγκαλιές, την επόμενη φορά".
Το spot με τίτλο "Το ραντεβού" δίνει πολύ σημαντικά μηνύματα όπως το "Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής" και το  "Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση