ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γίνε και εσύ food junkie στο wiz

Σταύρη Φράγκου

To wiz σού δίνει τη δυνατότητα να γράψεις τη γνώμη σου -θετικά ή αρνητικά- για έναν από τους 1000+ χώρους που έχει συμπεριλάβει στο app του, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Όλοι οι wizer έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν ένα dinner για δύο. Γράψε λοιπόν την πιο ολοκληρωμένη, περιεκτική κριτική και γίνε εσύ αυτός/η που θα απολαύσει ένα wow dinner για δύο, όλα πληρωμένα!

Κάθε Παρασκευή οι γνώμες-κριτικές των αναγνωστών θα αξιολογούνται από τη συντακτική ομάδα του wiz και η καλύτερη θα κερδίζει ένα δείπνο για δύο σε ένα εστιατόριο ή bar εστιατόριο, διαφορετικό κάθε εβδομάδα.

Dinner στο Rokoko
Λόγω διακοπών ο διαγωνισμός που τρέχει θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Αυγούστου και ο επόμενος νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015. Ο σεφ του Rokoko, στη Λευκωσία, θα αναλάβει να φτιάξει ειδικά για σένα ένα wow dinner για δύο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Κάνε κριτική στους χώρους που πας, αφού κάνεις check in και γράψεις τα σχόλιά σου στο make a wiz, και γίνε και εσύ ο food junkie της εβδομάδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση