ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατί να επισκεφθώ το Health & Beauty Expo;

Την Κυριακή 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο Αμαθούς;

1) Γιατί η κορυφαία εταιρεία Bio Sculpture Gel θα προσφέρει δωρέαν μανικιούρ-gel στις γυναίκες επισκέπτες του Health & Beauty Expo σε απίθανα καλοκαιρινά χρώματααπό τη νέα συλλογή χρωμάτων! Έτσι θα υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τον καλυτερο τρόπο. (σταντ 38-43)

2) Γιατί θα βρείτε τα μοναδικά προιόντα Hermann Gourmet Cosmetics τα οποία φτιάχνονται βασισμένα σε αρχαία μυστικά ομορφιάς, με φυτικά υλικά από την Κύπρο. Στην Expo ανάμεσα σ’ αλλά θα βρείτε και την τελευταία τους προσθήκη την κρέμα χεριών και σώματος «Miss Gardenia», που αποπνέει το ξεχωριστό άρωμα της γαρδένιας. Ένα προιόν που τελειοποιήθηκε μετά από ένα χρόνο εντατικών ερευνών και μελέτης. (σταντ 31).

3) Γιατί θα ανακαλυψετε την μυρωδιά και την μοναδικότητα των βοτάνων της Κρήτης. Το «The Organic Garden» που συμμετέχει στην έκθεση έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των Παραδοσιακών & Βιολογικών Κρητικών βοτάνων, μπαχαρικών και άλλων προϊόντων της Cretan Herbs στην Κύπρο.Τα Cretan Herbs είναι από τα ξακουστά Ζωνιανά-Μυλοποτάμου του Νομού Ρεθύμνου στην Κρήτη, όπου καλλιεργούνται από το 1962! (στάντ 46).

4) Γιατί θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα υπέροχα κοσμήματα της Kalikut Story. Τα κοσμήματα της είναι τόσο ξεχωριστά που έχουν ήδη αποκτήσει φανατικές φίλες σε όλες τις πόλεις του νησιού και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είναι μαζί μας! (περίπτερο 9).

5) Γιατί θα ενημερωθείτε για τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία iMer. Η iMER είναι μια ανεξάρτητη, παγκοσμίου εμβέλειας οργάνωση παροχής ιατρικών υπηρεσιών, που ιδρύθηκε το 2004 που συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης ιατρικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Τα αρχικά της σημαίνουν "International Medical Evaluation and Referral" (παγκόσμια ιατρική αξιολόγηση και παραπομπή) και έχει ως κύριο στόχο την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μεταφορά ασθενών στο εξωτερικό σε επείγουσες περιπτώσεις αλλά και συντονίζει θεραπείες σε νοσοκομειακά κέντρα.

6) Γιατί θα αναλύψετε ποιά χρώματα σας ταιριάζουν,ποιά χρώματα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ζωντανή και φωτεινή. Η ειδική coloranalystViolaEdwardθα βρίσκεται στην έκθεση με ολόκληρή την παλέτα των χρωμάτων και εσείς δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε την δική σας χρωματική παλέτα! (σταντ 8).

7) Γιατί αν είστε νέοι γονείς ή αν σκοπεύετε σύντομα να αποκτήσετε μωράκι θα ακούσετε για τις θαυματουργές ιδιότητες του βρεφικού μασάζ. Η ειδικός στο βρεφικό μασάζ Γρηγορία Κανάρη θα σας ενημερώσει πλήρως τόσο για τον σύνδεσμο τους αλλά θα σας δείξει βασικές κινήσεις βρεφικού μασάζ. Τί πιο πολυτιμότερο από το να δένεσαι με το μωράκι σου παρέχοντας του την στοργή που προσφέρει το βρεφικό μασάζ! (διάλεξη στα αγγλικά στις 16:00 στην αίθουσα Poseidon).

8) Γιατί θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης σώματος και πνεύματος με διακεκρινέμους δασκάλους και ειδικούς. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν TaiChi, ShiGong, Aikido, WingTsun, JiuJitsuκαι fitnesstraining. Όλα τα προγράμματα θα πραγματποιουνται στην αίθουσα Aresτου ξενοδοχείου Αμαθούς και θα είναι δωρεάν. Για το πρόγραμμα επισκεφθείτε τη σελίδα του Health&BeautyExpoστο Facebook.

9) Γιατί θα μάθετε να διαχειρίζεστε το στρες στη ζωή σας, συμμετέχοντας σε μια από τις πολλές και ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Ο ειδικός Ανδρέας Μεσαρίτης θα βρίσκεται το Health&BeautyExpoόπου θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Από το στρες στην ελευθερία- διεκδικώντας την προσωπική μας αναγέννηση».Αυτή δεν είναι μια τυπική ομιλία αλλά παραστατική επίδειξη της πρακτικής Faster EFT η οποία μας δίνει αυτοδυναμία, ευτυχία και υγεία στη ζωή μας. (Αphodite room- 15:00).

10) Γιατί θα μάθετε να αγαπάτε την θάλασσα σωστά. Ο Γιώργος Παυλίδης, πρωτοπόρος και εκπαιδευτής στην ελεύθερηκατάδυση αλλά και παραγωγός της πρώτης ταινίας μικρού μήκους για τον βυθό θα βρίσκεται στο Health&BeautyExpoνα μιλήσει αλλά και να προβληματίσει γι’ αυτό που αγαπά και υπηρετεί για 20 χρόνια τώρα: τον βυθό. Στα πλαίσια της διάλεξης θα προβληθεί και υπέροχο φιλμάκι διάρκειας  7 λεπτών που απεικονίζει την ομορφιά του βυθού αλλά και την παρεμβατική επέμβαση του ανθρώπου και ποιές επιπτώσεις επιφέρει στην μήτρα της γης: τη θάλασσα. (Αίθουσα Poseidon-19:00)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση