ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Γιατί Fasoli

Κάθε t-shirt του Fasoli clothing είναι φτιαγμένο από ανθρώπους σαν εσάς (εμάς) για εσάς.

Ανθρώπους που ζουν στην καθημερινότητα, νοσταλγούν την αθωότητα του παλιού αλλά έχουν το βλέμμα τους στο μέλλον. Κατανοούν τη σύγχρονη ανάγκη για ένα ρούχο πρακτικό, ανθεκτικό αλλά κυρίως, ποιοτικό. Ένα ρούχο που ταιριάζει σε κάθε στιγμή, σε κάθε έναν από εμάς. Γι’αυτό το λόγο, τα σχέδιά μας είναι μοναδικά, ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Τα t-shirts μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και τονίζεται πως χρησιμοποιείται -αποκλειστικά - ελληνικό βαμβάκι της καλύτερης ποιότητας. Τα t-shirts που κατασκευάζει το fasoli clothing είναι για τον καθένα που νιώθει μοναδικός και αναζητά την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του. Το fasoli clothing αγαπά το καινούργιο και σέβεται το παλιό. Μεταλλάσει την τέχνη της εικόνας και της φωτογραφίας σε κάτι φρέσκο, δημιουργώντας μοναδικά t-shirts με πολύ ιδιαίτερα
τυπώματα. Εικόνες αυθεντικές, που ρίχνουν κλεφτή ματιά σε μια εποχή αθωότητας, σε μια εποχή που τα είδωλα ήταν αληθινά και η χαρά της ζωής σε πρώτο πλάνο. Stars που όλοι αγαπήσαμε, αγαπημένα αντικείμενα, μηνύματα, τοπία και μορφές παίρνουν τη θέση τους στα t-shirt μας και αποκτούν μια νέα, φρέσκια και δημιουργική διάσταση.

Επιπλέον στο fasoli clothing:
α. Υποστηρίζουμε την Ελληνική αγορά, επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα υφάσματος για κάθε μας ρούχο. Αγοράζουμε ελληνικό βαμβάκι και υφαίνουμε και ράβουμε οι ίδιοι τα υφάσματά μας, τα oποία είναι 100% βαμβακερά.
β. Η βαφή των υφασμάτων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα για το Fasoli clothing και αποκλειστικά με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα.
γ. Για την μεταξοτυπία (τις στάμπες), τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και τυπώνουμε βάσει των ίδιων προδιαγραφών που τυπώνονται τα ρούχα για μικρά παιδιά.
δ. Οι ραφές και τα πατρόν μας σχεδιάζονται από ειδικούς σχεδιαστές έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τα πιο σύγχρονα σχέδια της αγοράς και να μπορούν να ακολουθήσουν κάθε σας στυλιστική απόπειρα.

Για να αποκτήσετε το δικό σας T-Shirt πατήστε εδώ.

Έξοδα αποστολής για Κύπρο €5.00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση