ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Γιατί δεν είδαμε την Οικονομάκου και τις άλλες κολλητές της Λασκαράκη στο γάμο της;

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα θα έχετε ακούσει, την Δευτέρα του Πάσχα, η Βάσω Λασκαράκη κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε στην Κρήτη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Σουλτάτο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από ένα instastory της.
Λίγες μέρες μετά το γεγονός, τα βλέμματα ολονών είναι στραμμένα στον "κρυφό" γάμο προσπαθόντας -έστω και εκ των υστέρων- να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Ανάμεσα στις απορίες που μας δημιουργήθηκαν είναι και ο λόγος που δεν είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου και τις υπόλοιπες κολλητές της Βάσως στον γάμο της.

Όπως φάνηκε μέσα από το Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε Πάσχα στο νέο ξενοδοχείο του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου στην Σαντορίνη, παρέα με τις υπόλοιπες κολλητές της παρέας, Νικόλ Παναγιώτου, Εύη Πρεβενά ενώ η Χριστίνα Κοντοβά ήταν στην Μύκονο. Για ποιο όμως λόγο επέλεξαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να βρεθούν στον γάμο της κολλητής τους;

Αν κρίνουμε μάλιστα ότι η Βάσω θα βαφτίσει τον γιο της Οικονομάκου... τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα. Μήπως το νιόπαντρο ζευγάρι ετοιμάζει κάποια ανοιχτή δεξίωση στην Αθήνα για όλους τους φίλους του και αυτή ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση; Ωστόσο, ακόμη και αν αυτό συμβαίνει... πάλι το όλο σκηνικό είναι περίεργο. Είναι όμως σίγουρα θέμα χρόνου να μάθουμε την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο post της Βάσως Λασκαράκη μετά τον γάμο της 

                                  Secret Wedding: Τα spoilers που έκανε ο μπαμπάς του Λευτέρη Σουλτάτου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση