ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γενέθλια για τον Χατζηγιάννη! Δείτε πώς του ευχήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

Δέσποινα Άσπρου

Γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου του 1978, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Την ιδιαίτερα ξεχωριστή αυτή μέρα, ο Μιχάλης την γιόρτασε μαζί με σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς και με αγαπημένους του φίλους. Το ραντεβού δόθηκε για το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, σε ατμοσφαιρικό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταξύ άλλων, καλεσμένοι στο party του καλλιτέχνη ήταν: ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Νικόλ Παναγιώτου και η Ματίνα Νικολάου. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι απαθανάτισαν με τα κινητά τους διάφορες στιγμές της βραδιάς και τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, θέλοντας να του ευχηθούν «χρόνια πολλά».

Ανάμεσα στα stories που δημοσιεύτηκαν, αυτό που ξεχωρίσαμε εκείνα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία ανάρτησε μερικά βίντεο στα οποία βλέπουμε τον Μιχάλη να σβήνει τα κεράκια του, αλλά και να απολαμβάνει την βραδιά του. Παράλληλα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τους δυο τους και έγραψε: «Happy birthday my love ❤».

Δες την ανάρτηση της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση