ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Geek: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τα σπορ

Στο νέο τεύχος «Geek»… Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μην έχει την επίδρασή της στον αθλητισμό και τώρα, ενόψει των Ολυμπιακών του Ρίο και του Euro 2016, ο τρόπος που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τη δράση, σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία που θα έχουν στη διάθεσή τους οι αθλητές, θα φέρει την επανάσταση.

iPhone 7 preview. Πρόκειται για το τηλέφωνο που αναμένεται να επανεκτοξεύσει τις πωλήσεις της Apple και που θα τη βοηθήσει, μετά το πρόσφατο σκαμπανέβασμα, να ανακτήσει τη φήμη της.

Το μέλλον της μετακίνησης. Οι νέες τεχνολογικές τάσεις περιλαμβάνουν αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς, ιπτάμενα τρένα, ταξίδια μέσα σε κάψουλες και πολλά ακόμη, που παραπέμπουν σε επιστημονική φαντασία, αλλά αφορούν το άμεσο μέλλον.

Olympus TG-Tracker: Η μικρή κάμερα για μεγάλες στιγμές. Πρόκειται για κάμερα τσέπης, με δυνατότητα καταγραφής Ultra HD 4K, η οποία έχει φτιαχτεί για να αντέχει στα πιο σκληρά και για να μπορεί να καταγράψει τις πιο συναρπαστικές στιγμές δράσης.

Αλλάζει η εικόνα των Social Media. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των 360 μοιρών εισέρχονται για τα καλά στη ζωή μας, με τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα να υποστηρίζουν τώρα την τεχνολογία, η οποία μας βάζει σε νέα διάσταση.

Ραντεβού με τους υπερήρωες της Marvel. Αποκλειστική συνέντευξη με τους ανθρώπους πίσω από την υπερπαραγωγή «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, K SPORTS, Ταξίδια και o πρώτος τόμος «ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ» από την Μεγάλη βιβλιοθήκη Disney μόνο 3.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση