ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γάμος εξ΄αποστάσεως για Τανιμανίδη και Μπόμπα: Το μυστικό της σχέσης τους

Δέσποινα Άσπρου

Εκείνος Άγιο Δομίνικο, εκείνη Ελλάδα… και παρά το γεγονός αυτό, οι δυο τους φαίνονται ένα από τα πιο ετυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ποιο λοιπόν είναι το μυστικό της σχέσης τους;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παντρεμένο ζευγάρι αναγκάστηκε να μείνει για λίγο χώρια, αφού ο Σάκης ταξίδεψε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του Survivor... με αποτέλεσμα η Χριστίνα να μείνει και πάλι μόνη.

Με μια ανάρτησή του στο instagram, ο παρουσιαστής θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους κρατάνε την φλόγα του έρωτά τους ζωντανή. Ποιος είναι; Φυσικά οι βιντεοκλήσεις! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να συνομιλούν σχεδόν καθημερινά και να λένε τα νέα τους και παρά τις δυσκολίες φαίνεται να τα καταφέρνουν μια χαρά.

«Τη σχέση εξ αποστάσεως τη γνωρίζετε οι περισσότεροι… το «γάμο εξ αποστάσεως» τον ξέρατε όμως μέχρι σήμερα!? Τι λέτε για αυτό?», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καθημερινές συνομιλίες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση