ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Γ. Τσαλίκης: Εκτόξευσε το κέφι στην Παραμυθούπολη

Μια μοναδική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν, χθες Τετάρτη, στην Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, με τον Γιώργο Τσαλίκη, τους Kings και την Άννα Ηρακλέους να εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη.

Ο κόσμος είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στην Παραμυθούπολη  και περίμενε με ανυπομονησία τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, που στη συνέχεια τον δικαίωσαν με την εμφάνισή τους στη σκηνή.

Η πανέμορφη Άννα Ηρακλέους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ οι Kings τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και έκαναν το κοινό μια μεγάλη παρέα όπου τραγουδούσαν όλοι μαζί τα τραγούδια τους. Φυσικά ο Γιώργος Τσαλίκης με τις ανεβαστικές του επιτυχίες ξεσήκωσε το κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε και την κλήρωση για το μοναδικό Ford Fiesta, ενώ το τυχερό δελτίο που κερδίζει είναι το 31067. Να σημειωθεί πως ο νικητής πρέπει να παρουσιάσει το απόκομμα εντος 10 ημερών από σήμερα και να επικοινωνήσει  με τη Παραμυθουπολή Χριστουγέννων, η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι τις 8/1 διαφορετικά στο 23724744.

Πολλές ευχαριστίες στην Ford για το μοναδικό δώρο της αλλά και στον Μέγα Χορηγό: MTN!

Χορηγοί: Blue Air, Keanita, Φούρνοι Ζορπάς, Park Paliatso, Αγρος φυσικό μεταλλικό νερό, ΙΟΝ σοκολάτα, Giants, 

Υποστηρικτές: Πρατήρια EKO, PGS, χυμοί Λανίτη

Χορηγοί Επικοινωνίας: MAD, LOVE FM

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση