ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γ. Παπαδόπουλος: Στην Κύπρο για τα Cytamobile-Vodafone MMAs 2015

Στην Κύπρο για τα Cytamobile-Vodafone MAD Music Awards Cyprus βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός έφθασε στη γενέτειρά του αφού είναι ένας εκ των 20 καλλιτεχνών που θα δώσουν τα ''παρών'' τους στο μεγαλύτερο σόου της χρονιάς. 

Το must.com.cy βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις:

 ''Είμαι πολύ χαρουμενος που ξεκινούν τα βραβεία. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τα βραβεία και θα γίνουν θεσμος, γιατί το Κυπριακό κοινό αγαπάει το καλό Ελληνικό τραγούδι''' είπε ο τραγουδιστής.  

Επιπλέον, μαζί του έφτασε και ο στυλίστας Ντένης Κολποδίνος, που δήλωσε αποκλειστικά ''Ήρθα εδώ για να αναλάβω την ενδυματολογική επιμέλεια του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Μελίνας Ασλανίδου. Θα δειτε πραγματικά δύο πολύ καλά αποτελέσματα και μια Μελίνα Ασλανίδου που δεν έχετε ξαναδεί. Θα είναι πιο ανατρεπτική από ποτέ''.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έφτασε πρώτος στο νησί μας. Απόψε στις 20:10 ακολουθούν οι Boys and Noise, η Courtney, η Demy και ο Στέλιος Λεγάκης. Ετοίμασε λοιπόν τα πανό σου και δείξε την αγάπη σου όπως μόνο εσύ ξέρεις. 

Τα πρώτα Cytamobile-Vodafone MAD Music Awards Cyprus θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία. 

Be there. 

Proud Sponsor American Express, Drinks by Somersby, Make up by L’Oreal Paris, Hair by L’Oreal Professionnel

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση