ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

G. Michael: Ο θείος και ο παππούς του είχαν αυτοκτονήσει

Η ανεπιβεβαίωτη φήμη ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν πέθανε από φυσιολογικά αίτια αλλά αυτοκτόνησε, ξύπνησε άσχημες μνήμες στην οικογένειά του, αφού από αυτοκτονία είχαν πεθάνει ο θείος του και ο παππούς του μέσα σε λίγες μέρες.

Μάλιστα, ο Τζορτζ Μάικλ, λέγεται ότι ζούσε με τον φόβο της επανάληψης της ιστορίας, μετά το ιστορικό αυτοκτονιών της οικογένειάς του.Ο θείος του τραγουδιστή και αδελφός της μητέρας του, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν γκέι αλλά δεν το είχε ομολογήσει ποτέ, φέρεται να αυτοκτόνησε την ίδια ημέρα που γεννήθηκε ο Μάικλ, στις 25 Ιουνίου του 1963.

Και ο «πληγωμένος» ο παππούς του αυτοκτόνησε λίγες μέρες αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτό το περιστατικό ήταν πάντα μια μεγάλη πληγή για την οικογένεια, η μητέρα του Τζορτζ Μάικλ φοβόταν ότι και ο γιος της θα είχε την ίδια κατάληξη με τον αδελφό της. Τελικά ο θάνατος του Μάικλ σε ηλικία 53 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων, επιβεβαίωσε τις φοβίες της.

Ιδιαίτερα μετά τους ισχυρισμούς του φίλου του (που στη συνέχεια αρνήθηκε) ότι ο Μάικλ αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων και ότι σκεφτόταν εδώ και χρόνια την αυτοκτονία.Σε μια σειρά από tweets, τα οποία στη συνέχεια διέγραψε, ο Φαντί Φαουάζ αποκάλυψε πως ο διάσημος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση