ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Φυλακτού- Αραούζος: Τι κάνουν στα BAFTA;

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο Ανδρέας Αραούζος ήταν αρκετή για  μας κάνει ν’ αναρωτηθούμε τι σχέση έχει ο ίδιος και ο Ανδρέας Φυλακτού με τα BAFTA;Στο Λονδίνο βρίσκονται αυτό το διάστημα οι δύο ηθοποιοί. Ο πρώτος όπως γράψαμε στο mustonline, πήρε την μεγάλη απόφαση ν’ αφήσει την Κύπρο, με στόχο να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Έτσι τη περασμένη Παρασκευή ετοίμασε τις βαλίτσες του και έφυγε για το Λονδίνο, στο οποίο έφτασε μετά από δυσκολίες λόγω κακοκαιρίας όπως μας ενημέρωσε μέσω του Facebook. «Μετά από επίμονες προσπάθειες του καιρού είμαστε ακόμα ζωντανοί... από θαύμα νομίζω!!!!, έγραψε συγκεκριμένα μόλις έφτασε στον προορισμό του.

Στο τρέξιμο βρίσκεται αυτό το διάστημα ο ηθοποιός, ψάχνοντας για δουλειά κλείνοντας το ένα casting μετά το άλλο. Μαζί του έχει καλούς του φίλους και συνεργάτες ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Αραούζος.

Οι δυο τους ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα social media από τις βόλτες τους στο Λονδίνο. Σε μία από αυτές έπεσαν χθες πάνω στις ετοιμασίες για την λαμπερή βραδιά των BAFTA και δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν στην είσοδο ως άλλοι χολιγουντιανοί σταρ. «Testing the red carpet for tonight. All good. Matt Damon stop it you're killing me!», έγραψε ο Ανδρέας Αραούζος προκαλώντας πολλά και διάφορα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση