ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» - το συγκινητικό βίντεο από τις Φυλακές

Φυλακές Κύπρου: Κατάδικοι και φύλακες στέλνουν μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας

Ένα συγκινητικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας ετοίμασε το Τμήμα Φυλακών. Στο βίντεο η Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, απευθύνεται στις γυναίκες που εκτίουν ποινές φυλάκισης ζητώντας να αξιοποιήσουν θετικά τον χρόνο που στερούνται την ελευθερία τους.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Φυλακών αναφέρεται ότι την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας δίδεται η ευκαιρία να φέρουμε στο μυαλό μας όλες τις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση και κινητήριο δύναμη στη ζωή, πρότυπο για τους διάφορους ρόλους της, τα επιτεύγματα, τον δυναμισμό, τις επιτυχίες της, καθώς και άλλα αναρίθμητα θετικά στοιχεία, με τα οποία κάνει τη ζωή και τον κόσμο καλύτερο, στον οποίο όλοι συνυπάρχουμε χωρίς διάκριση.

«Ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διαφορετικότητα είναι μία από τις πέντε αξίες των Φυλακών μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι στην ανθρώπινη αξία είτε βρίσκονται στην έγκλειστη είτε στην ελεύθερη κοινωνία και συνυπάρχουν μέσα από διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Τα τελευταία έξι χρόνια στις Φυλακές μας προωθείται και καλλιεργείται ο σεβασμός και η κατανόηση στη διαφορετικότητα, με σκοπό την κατάργηση των διακρίσεων και ανισοτήτων. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να προωθεί τον σεβασμό στη διαφορετικότητα ώστε να αποδέχεται όλους τους πολίτες της – ελεύθερους και έγκλειστους, ως ίσους, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X