ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φωτογραφίες από το trailer του Just The Two Of Us

Το «Just The Two Of Us» επιστρέφει την επόμενη Τετάρτη, 26/3, από τη συχνότητα του Mega με πρωταγωνίστρια τη νέα οικοδέσποινα του show, Ζέτα Μακρυπούλια.

Το τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα έχει ως κεντρικό πρόσωπο την παρουσιάστρια, η οποία τραγουδάει και από κάτω οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν στους ρυθμούς της!

Το τρέιλερ γυρίστηκε σε γνωστό cafe- bar στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο είναι μέτοχος ο ηθοποιός Αλέκος Συσσωβίτης. Τα γυρίσματα κράτησαν αρκετές ώρες και η κούραση ήταν μεγάλη. Το κλίμα χαράς όμως, και η θέληση για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα έκαναν τους συμμετέχοντες να ξεχάσουν την κούραση και να το αντιμετωπίσουν ως ένα αληθινό πάρτι.

Στο δεύτερο κύκλο του show θα διαγωνιστούν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Παράσχος, Χριστίνα Πολίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Ράνια Θρασκιά, Θεοφανία Παπαθωμα, Τέτα (η αισθητικός που την βλέπουμε στο «Πρωινό Mou»), Κατερίνα Στανίση.

Οι coaches που θα αναλάβουν να τους εκπαιδεύσουν θα είναι: Ελισάβετ Σπανού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλιος Διονυσίου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χάρης Βαρθακούρης, Ευρυδίκη, Στέλλα Καλλή, Courtney Parker, Γιώργος Παπαδημητράκης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση