ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Φονικό Στροβόλου: Στην σκηνή η 21χρονη ύποπτη

Στην σκηνή του άγριου φονικού της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η 21χρονη συλληφθείσα, σύντροφος του 33χρονου, μαζί με τους ανακριτές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η νεαρή προέβη σε υπόδειξη σκηνών, κατόπιν δικής της συγκατάθεσης, δηλαδή η διαδρομή, γενικότερα - όχι μόνο στο σπίτι - με βάση την κατάθεσή της στην Αστυνομία και στο Δικαστήριο, σχετικά με τα όσα γνωρίζει, όσον αφορά την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος.
Προηγήθηκε ο 22χρονος

Στην σκηνή του εγκλήματος παρευρέθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής, οι ανακριτές, μαζί με τον 22χρονο συλληφθέντα, ο οποίος επίσης προέβη σε υπόδειξη σκηνών, κατόπιν δικής του συγκατάθεσης. Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Από την σκηνή, αναμένεται ότι θα περάσουν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.

Οι ύποπτοι κρατούνται προς διερεύνηση των αδικημάτων του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία, με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής, με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και για το αδίκημα της αυτουργίας.

ΠΗΓΗ:24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση